Şimdi Ara

pokemon light platinum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam gençlik. 2007den beri pokemon oyuncusuyum goldla başladığım serüvenimde sırasıyla red blue fire-red Crystal Saphire Diamond bitirdim. black white oyunlarına başladım ama ne bileyim o eski tadı bulamadım.(tabi bunların hepsi telefon ve bilgisayarda oynandı :D )
    en sevdiğim oyun golddu 4.kez tekrardan başladım ama yarım bırakarak hack oyunlarını aradım karşıma bu oyun çıktı.bu süper oyundan biraz bahsedeyim ki oynamayanlar oynasın.

1-)1.nesilden tut 4. nesle kadar istemediğin kadar pokemonla dolu
    2-)10un üzerinde efsanevi pokemon var ki iştahımı açan olay bu oldu zaten.
    3-)normal oyunlarda bi alakazama sahip olamıyorduk hile kullanmadan oyun yapımcısı bizi bu dertten kurtarmış.trade yöntemiyle gelişen pokemonları oyun içinde npclerle takas ederek sahip olabiliyoruz.7-8 tane yanılmıyorsam
    4-)gelelim hikaye kısmına hikayesi çook uzun sürükleyici zor değil ama bazı yerler karmaşık.

ruby editti oyun.

şu anda 4. nişanımı aldım ve hiç bu kadar zevk almamıştım bir pokemon oyununda şiddetle tavsiye edilir.

• Oynamaya başladım gerçekten harika yapmışlar. Nintendo bile böylesi bir oyunu uğras vererek daha iyisini yapmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bu oyuna bakmıştım da zor Pokémonları istediğin gibi kolay şekilde elde edebiliyorsun. O yönü çok soğuttu beni. Larvitar, Elekid, istediğin starterlar, Growlithe falan havadan geliyor. Trader Pokémonlarını almak falan çok kolay.
  • link lütfen

knock off yedikten sonra oyunu bıraktım lucky egg gitti ya böyle saçma bir saldırı olamaz abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 25 Ocak 2013; 17:39:58 >
  • Oyunu bitirdim arkadaşlar sorusu olan varsa elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım .

Oyunu gerçekten harika yapmışlar kim yaptıysa eline gözüne sağlık , Zhery ve Lauren ligini de bitirdim , oyunun en güzel tarafıda lig bittikten sonra efsanevi pokemonlari yakalayabiliyoruz ve Dünya turnuvasina katılıp Ash ile kapışıyoruz , tabi ash i yenemedim tüm pokemonlari 100 level .

1.5 aydır oynadım yeni bitirdim çok eğlendim , böyle güzel hack versiyonu olan varsa önerebileceginiz sevinirim.

• Dostum yeni başladım da yol güzergahı çizer misin benim için. pm de olabilir. Teşekkür ederim şimdiden

• bir bakayım eve geçince
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.