Şimdi Ara

Pokemon Mystery Dungeon Red Rescue Team Tam Çözüm(GBA) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
10.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: The_ProféssionaL

Hangi özel güç:

X'e basıp Moves'e gel.İstediğin özel gücüne tıkla

Pokemonu nasıl takıma alacağız:

Evimizden sola doğru gidelim.Bize Pokemon isimleri gelene kadar.Pokemon isimleri gelince istediğimiz Pokemonun ismine Z ile tıklayalım.Ve Pokemonun evindeyiz.Pokemonla konuşup Join Team dememiz yeterli.Bir haritaya geldiğimizde 3. Pokemonumuz bizimle birlikte olacaktır.

Teşekürler ama ben hala nasıl takıma alınacağını öğrenmiş degilim. sola gidiyorum hiç bir şey yok sağa gidiyorum bir şehire geliyorum bir kaç tane pokemon çıkıyor birine z ile tıklıyorum bir şeyler diyor ama takıma girmiyor.

• güzel paylaşım
  • paylasım icin tesekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

Verildiyse de,verilmediyse de teşekkürler.

+1967
  • UP
  • Pokemonlar Ne Zaman Gelişiyo Söylermisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atesci

Pokemonlar Ne Zaman Gelişiyo Söylermisiniz?

www.serebii.net adresinden gir
  • Pokemon Mystery Dungeon Red Rescue Team/Blue Rescue Team oyunlarında pokemonlar lwl.lerine göre gelişemez.

Şehir merkezinin yukarısındaki Whiscash ın yüzdüğü yerin ortasındaki kaya çökecek. Oraya girip pokemonu geliştirebilirsin. Ama hemen açılmaz. Oyunun bayağı bir ilerlemesi gerekiyor.
  • mystery dungeon en çok sevdiğim pokemon ds/gba oyunuydu şimdi explorers of time ı indiriyorum bakalım nasıl :)
  • Hepsini bitirdim.Expololer of Sky i bekliyorum.
  • Oyun kaydedemiyor zaten emulatörün save i çalışıyor normal oyuna save ederkende save failed diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 6 Mart 2009; 17:38:18 >
  • no$gba nın sorunu o. Bence Mystery Dungeon Explorers Of Darknes daha güzel ama emülatör sorunu var.

Şimdi Red Rescue team ı arıyorum bulamazsam emerald oynuyordum ona devam edicem
  • Ben emülatörden Explorer Of Darknessi oynadım ve bitirdim, nasıl sorun var anlamadım...

Ayarlarda 256 flash yapın olmazsa 512 yapın ikisinden biriyle olur mutlaka...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkraiMaster

Ben emülatörden Explorer Of Darknessi oynadım ve bitirdim, nasıl sorun var anlamadım...

Ayarlarda 256 flash yapın olmazsa 512 yapın ikisinden biriyle olur mutlaka...

Bazen oynarken takılmıyor mu sende darkness ?
  • Valla hatırlamıyorum çünkü çok oldu oynayalı, ama yavaşlamalar felan oluyodu ama kaydederken bi sorun yaşamıyordum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkraiMaster

Valla hatırlamıyorum çünkü çok oldu oynayalı, ama yavaşlamalar felan oluyodu ama kaydederken bi sorun yaşamıyordum...

edit. tamam hallettim

Darkness'e başladım save nasıl yapılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 6 Mart 2009; 16:41:34 >
  • bende darkness dada aynı sorun var, birde takılıyor dediğin şey değilmi böyle pixellerin bazı yerleri siyah oluyor falan...

şimdi bende Usa vardı şimdi explores of time ın avrupasını yüklüom belki çalışır

bu arada save i yatağa gidip yapabiliyorsun onun dışında bazı yerlerde oyun soruyor save için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 6 Mart 2009; 17:38:00 >
  • Yok yine save olmuyo avrupa darkenss ıda denedim aynı
  • Arkadaşlar red rescue team'i oynuyorum. Ama oyun bi yerde sürekli takılıyo ve hiçbir şekilde ilerlemiyor. oyunda ninetales 'le görüştükten sonra eve gidiyoruz. daha sonra orda bir görev yapıyorum.görev bittikten sonra pokelerle konuşurken takılıyo. ne yapabilirim?
    yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreclk96 -- 15 Temmuz 2010; 22:46:07 >
  • arkadaşlar reg üçlüsü kim nasıl yeniliyo ve ben efsanevi pokemonları (moltres zapdos articuno) ve kyogreyi yendim ama latiosa gelmiyo evrimlerştirdim pokemonlarımı ne yapmam gerek?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.