ArkAdaşlar pokemon platinıum oynayanlar burda oyunla ilgili konusalım...
sorusu olanın cevabını verebilirim
ilk benm sorum var:D oyunun başlarında jubilife cityde takıldım ilerde mağara da ilerleyemiyorum kayalar var şehrin sağ tarafından giderkende bi adam gitmemi engelliyor önüme geçip coupon ile ilgili bişiler söylüo bende couponların hepsi var...
tüm kuponları aldığından emin ol ondan sonra şehri yukardan aşağı bi dolaş.Poketch alıcaksın.Sağa git ilk gym lideri var
tamm eyw yaptım...
oyunda yeni pokemonların yanında eski pokemonlarda gördüm hatta psyduck yakaladım ama pikachu felan yok mu acep yakalayana var mı bulbasaur felan...
oyunda yeni pokemonların yanında eski pokemonlarda gördüm hatta psyduck yakaladım ama pikachu felan yok mu acep yakalayana var mı bulbasaur felan...
Ben hileyle yakaladım çoğunu......
Hileyle hepsi var.Ama orijinalinde bazıları var.Pikachu var ama bulbasuar fln yok
ßende save sorunu var.Oyunu kaydedemiyorum.Yardımcı olurmusunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: ilhami onay
birden fazla sebebi olabilir.Saveyi oyun içinden yap.Yani emudan bi yere kaydederek deil.Oyundan save yap.Save yaptıkdan sonra battery diye bi dosya cıkcak.O dosyayı veya icindekileri silme.Bide emunun veya oyunun yerini deişme.Büyük olasılıkla olması lzm
quote:
Orijinalden alıntı: tuugberk
quote:
Orijinalden alıntı: ilhami onay
birden fazla sebebi olabilir.Saveyi oyun içinden yap.Yani emudan bi yere kaydederek deil.Oyundan save yap.Save yaptıkdan sonra battery diye bi dosya cıkcak.O dosyayı veya icindekileri silme.Bide emunun veya oyunun yerini deişme.Büyük olasılıkla olması lzm
dediklerinin hepsi yaptıklarım şeyler zaten No$Gba'nın kendiliğinden kaydetme özelliği yok.Yoksa varmı?
Bendede save sorunu var... Write snapshot diyorum kaydediyorum... Sonra açtığımda Load diyorum crashed hatası veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: RuthlessQuad
Bendede save sorunu var... Write snapshot diyorum kaydediyorum... Sonra açtığımda Load diyorum crashed hatası veriyor
öyle yapmıcan işte.Oyunda menüye gir.Pokemon pokedex fln yazcak saveyi seç olması lzm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme