Bildirim
Pokemon Platinum Walkthrough ( Bölüm 2 Eklendi )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nuzlocke mı yapıyorsun tam anlayamadım da? Nuzlocke yaparsan takip ederim de böyle çok sıkıcı oluyor gerçekten. Birde oyunu hızlandırman daha iyi olur çok ağır ilerliyor izleyiciler sıkılır bence, onun dışında kamera fikri gayet hoş olmuş. -
Komple izlersen anlarsın Nuzlocke olup olmadığını.Nuzlocke çekmiyorum normal walkthrough çekiyorum.Nuzlocke hiç bir zaman çekmeyeceğim. -
İşte o kadar sıkıcı ki hızlı hızlı geçiyim dedim ama anlayamadım Nuzlocke çekmezsen izleyicide bulamazsın ben yardımcı olmak istedim sadece. -
Peki normal bi oyun walkthroughunu nasıl izliyorsun kardeşim bi PJ superskarmory ya da ne bileyim normal herhangi bir oyun kanalını ? Sıkıcı geliyorsa o senin sorunun tabi hak veririm ben de sıkılıyorum kendi videolarımı izlerken.Ama şunu da bilmeni isterim ki pokemon serisini Türkiye de çeken en fazla 10 kişi falan vardır galiba ve eğer gerçek bir pokemon seversen her yönüyle sevmen gerekli bence. Nuzlocke çekmeyeceğim bunu belirtiyorum zorlama da yapmıyorum illa ki izleyin diye izleyen izlesin ben bu işi zevkine yapıyorum.Beğenseniz de beğenmeseniz de ben bu işi yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim.En azından Türkiye de pokemonu geliştirmek için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smugleaf -- 14 Temmuz 2013; 20:11:14 > -
Intro'yu değiştir bence Erkut, biraz paint işi olmuş. Ve yine ses sorunu var galiba biraz kısık geliyor, kulaklıklı bir mikrofon alman senin için daha yararlı olacaktır.
Bunların dışında sana 1-2 tane tavsiye verebilirim; Walkt. için oyun sırasında anlatabileceğin birkaç konu gayet iyi olabilir, sıkıcı bulunmaması için efektler ekleyebilirsin.
Kötü yorumlar elbet olacaktır, sen bunlara aldırış etme. -
Ne gibi efektler mesela ? İntro için hiç bir fikrim yok :D. -
Bu gün 2. bölümü çekmeyi tamı tamına 7 kez denedim yok abi ses kasıyor videoda ( eskisinden kat kat fazla ).Mesela görüşürüz diyorum ben görüntüde hareketlerle anlaşılıyor ses geriden geliyor Camtasia studiodan anlayan var mı ? -
Cam studio yu boşver tek iyi yanı türkçe olması , sana önerim fraps kullan . -
Bölüm 2 sonunda eklendi. -
Turtwigle Kassaydın Keşke Chimcharla Roark'a Karşı Fazla Şansın Olmaz -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X