Vay bee ne günlerdi kuzenim bendeki entei tasosu için bana yalvarırdı ben vermezdim.Bi keresinde alakazam çıktığı için çok sevinmiştim.Ama hepsi gitti.
içim gitti valla.......
O zamanlar pokemon hakkında hiçbirşey bilmiyorduk Bole cogu kisignin favorisi charizard'ti.
Ben squirtle ile charmenderi değiştiydim komşunun çocuğuyla üzüldüm sonra babamla akşam 10da falan taso geri almaya gittiydikBende bu tasolardan en aşağı 3000-5000 tane vardı bakkala giderdim hergün ekmek almaya her seferinde verirdi 1 tane taso 1 tane kart ayı gibi biriktiydi çok iyi hatırlıyorum hey bee nerde o eski günler herkezden tasoları söküp söküp duruyodum
quote:
Orijinalden alıntı: The_ProféssionaL
Benim ilk tasomu komşum vermişti. Pikachu idi verdiği de.
Bana ilk çıkan ise Rhydon idi. En sevindiğim tasom ise Dragonair idi.
Benim de en sevdiğim 2 pokemondan biridir Ryhorn ve Blastoise ilk tasom zaten Ryhorndu sonra da squirtle çıktı ryhorn tasoyu çevirince evrimleşiyodu sonra gine normal oluyodu süper sarıyodu bee
@xshaon dikkatimi çekti post kasmak için çok uğraşıyorsun... Yahu editle yazacağını üstüne yaz yahu... Böyle alt alta mesaj yasak kardeş
efkar basdı beaa :D
aman boswerr .D
ilk tasomu aldığımda 4 yaşındaydım şimdi 16 hangi pokemon olduğunu hatırlamıyorum
up
quote:
Orijinalden alıntı: aydın_61
up
Konu 2009'luk farkettiysen
biraz öyle ama almak için ekliyen oluyo biri 50 milyon veriyo 200 tasoya
Ne Günlerdi Onlar... Yine Cipsinin İçinden Çıksa... Koliyle Alırım :d Hemen Arkadaslar Üterim. Foruma SS Koyarım xD
Benim akrabalar sürekli tasoları bana veriyorlardı.Bi ara 1000 küsür tasom vardı.Şimdi hepsi çöpte
quote:
Orijinalden alıntı: MeFSuH
Benim akrabalar sürekli tasoları bana veriyorlardı.Bi ara 1000 küsür tasom vardı.Şimdi hepsi çöpte
aynen 3 kavanoz dolusu vardı :D
adana için taso alınır Fiyatta ucmayın en az 100'er tane Farklı farklı aynı olmas :D
Hatirlamamak İmkansiz
Waayyy bea sanki o yıllara geri döndüm. Fotolar için çok sağol
cok guzeller keske zamanında atmasaydım
Aslında Frito Lay'e mesaj atsak acaba tekrar bunu başlatmazlar mı ?
abı cocuklugumdan kalan en buyuk pısmanlıgım bunları atmak