Şimdi Ara

Pokemon TCG Online, Booster Pack ve kart açma hakkında sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pokemon TCG Online ilk açıldığı zamanlar başlamıştım. İlk hesabımla Trainer Challenge' ı bitirdiğim zaman hediye booster pack gelmişti bi'kaç adet.(tam hatırlayamıyorum sayısını)

Gerçek hayatta da kart koleksiyonu yapmak istiyorum ama malesef ki yaşadığım ilçede böyle bişey yapma imkanım yok. Herneyse sormak istediğim şey şunlar;

-Biz bu booster pack kodlarını sadece reel hayatta aldığımız boosterlardan mı elde edebiliyoruz? Eğere sadece böyle değilse nerden elde edebilirim?

-Oyun hala beta aşamasında sanırım, İndirdiğim client'in hiçbir özelliğini kullanamamaktayım. Bu herkeste mi böyle yoksa tek sorun bende mi var?

-Oyun içinde yaptığımız maçlardan, Basic Deck'ler dışında başka kartlar açabiliyo muyuz? Eğer açabiliyosak nasıl açabiliyoruz?

-Bu bahsettiklerim dışında online oyun için kart nasıl elde edebilirim, nasıl kart açabilirim veya satın alabilirim?

-Son olarak da ne zaman beta bitecek?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shateiel

Arkadaşlar öncelikle merhaba.

Pokemon TCG Online ilk açıldığı zamanlar başlamıştım. İlk hesabımla Trainer Challenge' ı bitirdiğim zaman hediye booster pack gelmişti bi'kaç adet.(tam hatırlayamıyorum sayısını)

Gerçek hayatta da kart koleksiyonu yapmak istiyorum ama malesef ki yaşadığım ilçede böyle bişey yapma imkanım yok. Herneyse sormak istediğim şey şunlar;

-Biz bu booster pack kodlarını sadece reel hayatta aldığımız boosterlardan mı elde edebiliyoruz? Eğere sadece böyle değilse nerden elde edebilirim?

-Oyun hala beta aşamasında sanırım, İndirdiğim client'in hiçbir özelliğini kullanamamaktayım. Bu herkeste mi böyle yoksa tek sorun bende mi var?

-Oyun içinde yaptığımız maçlardan, Basic Deck'ler dışında başka kartlar açabiliyo muyuz? Eğer açabiliyosak nasıl açabiliyoruz?

-Bu bahsettiklerim dışında online oyun için kart nasıl elde edebilirim, nasıl kart açabilirim veya satın alabilirim?

-Son olarak da ne zaman beta bitecek?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

bende yeni başladım ama dediğin sorunlar bende de aynı hiç oynayan yok anlaşılan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu etkileyecek kadar eşya satıyor mu? Yoksa sadece görünüm filan mı satıyoryorlar?
  • @reney

Ya oynayan burda yok sanırım. Yoksa bayağı oynayanı var diye biliyorum.

@Zapdos93

Kartlar oyunu etkileyecek eşyalar. Booster pack ler de satışta. Booster kredileriyle alınabiliyo. Ama bu booster kredilerini tek alma yolu olarak reel hayatta booster almak olarak biliyorum ve bulunduğum şehirde böyle bi' imkan yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.