Bildirim
Pokemon TRFORCE
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Seve seve yardımcı olurum.
Sprite ve harita konusunda bir şeyler yapabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 26 Temmuz 2012; 12:55:47 > -
Sağolun Su Anda 3 şehir bitmiş durumda sizinle irtibata geçicem. -
Gymler kesin olarak çalışıyor mu?
Birde yardım edeceksem ne yapmam lazım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 27 Temmuz 2012; 23:14:42 > -
Gym ler çalışıyor senin rpg maker xp ile haritaları yapman lazım en az 8 harita.yaptığın haritaları bana uploadlayıp göndermen lazım ben npc ler ve binaları ve pokemonları kodlarım. -
Oyunun İSmi değişti raptortr oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xPokemonForcex -- 26 Temmuz 2012; 16:52:13 > -
Kolay gelsin güzel bir rpg olursa başlarım. -
Kolay gelsin. Güzel olursa bende başlarım.. -
Teşekkürler. -
Oyun ne zamana kadar açılır ? ve siteyi free domain mi kuruyorsunuz. -
Oyun 1haftadan açılabilir. Ve online oyun değildir pc oyunu olucaktır. -
Online olmayacak derken, Fire Red gibi tek başımıza oynayacağımız GBA türü bir oyun mu olacak ? Yoksa PCO, PWO gibi mi olacak ? -
pco tarzı olucak ama online degil -
Keşke online olsaymış -
Eğer çeviri işleminde yardıma ihtiyaç varsa yardım edebilirim, anladığım kadarıyla oyun içindeki konuşmalar falan Türkçe'ye çevrilcek demi? -
Çevirim işine yardım olursan çok sevinirim.Sana oyunun linkini atıyorum Özelden -
EGEMERT KARDEŞ E-POSTA GÖNDERDİM İRTİBATA GEÇ -
RaptorTR ne alaka ?
Onun yerine oyun ile alakalı güzel bir isim olabilirdi, ama takdir ettim. Kolay gelsin. -
İsim anketi yapabiliriz herkez isim hakkında kendi düşüncelerini ve ne olabilir onu yazsınlar bu konuya. -
quote:
Orijinalden alıntı: xPokemonForcex
İsim anketi yapabiliriz herkez isim hakkında kendi düşüncelerini ve ne olabilir onu yazsınlar bu konuya.
Özel mesaj bakar mısın bi orda da söyledim, sen bana çeviri yapmam için oyunu gönderdin ama format uymuyo falan diyo internette biraz araştırdım hiçbir çözümü yokmuş bu sorunun o yüzden yardımcı olamıycam ben çünkü rpg maker xp ve vx ace ile denedim açmıyo uymayan dosya diyo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X