Şimdi Ara

Pokemon Version Diamond(Gameboy Color) Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben geçenlerde ikinci el olarak gameboy advence aldım. Oyunları umrumda bile değildi ama adam elime sıkıştırdı işte. Sonra bende oynayayim bakayim dedim. Pokemon dikkatimi çekti. Pokemon Diamond version yazıyor ve gameboy color oyunu diyor. Açtım oynadım çalıştırır bilirsiniz advence önce konsolların oyunlarını. İyi güzel hoş gidiyorum. Sonra dedim ki bunun manyakları vardır internette ne kadara satıyorlar acaba diye bakayim dedim. Bi araştırdım baktım ki öyle bir oyun üretilmemiş bile. Hani özel bi zımbırtı felandır dedim geniş çaplı bir araştırma yaptım yine bir bilgi yok. Hani çakması üretildi bile denmemiş. Merak ettim bu nedir ne değildir. Var mıdır bir bileniniz acayip meraklandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FettahBasdemir -- 25 Mart 2015; 1:37:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FettahBasdemir

Merhabalar,
    Ben geçenlerde ikinci el olarak gameboy advence aldım. Oyunları umrumda bile değildi ama adam elime sıkıştırdı işte. Sonra bende oynayayim bakayim dedim. Pokemon dikkatimi çekti. Pokemon Diamond version yazıyor ve gameboy color oyunu diyor. Açtım oynadım çalıştırır bilirsiniz advence önce konsolların oyunlarını. İyi güzel hoş gidiyorum. Sonra dedim ki bunun manyakları vardır internette ne kadara satıyorlar acaba diye bakayim dedim. Bi araştırdım baktım ki öyle bir oyun üretilmemiş bile. Hani özel bi zımbırtı felandır dedim geniş çaplı bir araştırma yaptım yine bir bilgi yok. Hani çakması üretildi bile denmemiş. Merak ettim bu nedir ne değildir. Var mıdır bir bileniniz acayip meraklandım.

Merhaba,

hocam zamanında ben de çok gördüm öylesine isim verip piyasaya çıkartılan bu tarz oyunları. Araştırdığımda pokemon fanlarının yaptığı oyunlar olarak cevabımı buldum.

• yani bağımsız yapımcıların yaptığı oyun olarak nitelendirebiliriz.
  • Dostum Pokemon Diamond ve Pokemon Jade orjinal pokemon oyunları değildir , hacklenmiş pokemon oyunları diye geçer , bu iki oyunun orjinalinin adı : Kentai Denju Telefang . gameboyda oynadıgım ilk oyundur kendisi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: varthvain

Dostum Pokemon Diamond ve Pokemon Jade orjinal pokemon oyunları değildir , hacklenmiş pokemon oyunları diye geçer , bu iki oyunun orjinalinin adı : Kentai Denju Telefang . gameboyda oynadıgım ilk oyundur kendisi :)

Pokemon Diamond ana seriye ait resmi bir oyundur.

http://www.gamefaqs.com/ds/925601-pokemon-diamond-version
  • Sizin bahsettiğiniz oyun Ds serisi oyunu ; linkini attığın oyun tabiki orjinal seride , ancak arkadaşın sorduğu ve benim bahsettiğim oyun Gameboy Color serisi Pokemon Diamond :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varthvain -- 27 Kasım 2015; 11:36:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • varthvain kullanıcısına yanıt
    Anladım, haklısınız ona dikkat etmemişim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bitane ez flash vı al kendine konsolu elinden bırakmazsın ben geceleri 1 saat yatmadan önce pokemon sapphire oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.