Exp'e ihtiyacım yok.Altı üstü Mankey ve Houndour.Hoşuma gittikleri için istiyorum.Denk birşeyler seçersen sevinirim.
Pokemonlar arasından ilgimi çeken yok. Eğer daha fazla exp vs. istersen bende bulunmayan efsanelerine talibim. Bu arada Shiny Eevee'ye Shiny Azelf aldım yabancı bir arkadaştan. D/S/M/A Efsaneler değerli ama çok da abartmamak gerek. TT için exp kasıyorum.
Shiny Eevee ile Mankey veya Houndour bir değil ki.Altı üstü Mankey ve Houndour dediğim gibi.Hangisini takıma koyabilirsin ki,belki Houndour.Sevdiğim pokeler olduğu için istiyordum da;senin de boş boş tradende durunca,teklif edeyim dedim işte,yoksa şart değil.Sağol yinede.
Shiny Mankey çok nadir, Shiny Houndour ise hem nadir hem de takımlık bir pokemon. Full ataklı bir takım kurdum zaten, takımlık pokemonlara da ihtiyacım yok. Bir efsane için exp kasarak ya da 5'er 10'ar tane verebilirim. Bunun için yakalıyorum onları. Zaten takdir edersiniz bende tek olan pokemonları zaten 3-5 tane sahip olduğum pokemonlar karşılığında vermek istemiyorum. Teşekkürler ilginiz için.
Takım rotasyonu deniyordum da.Vazgeçilmezim belli oldu.Şu Live Battle gelse güzel olur da...
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
Takım rotasyonu deniyordum da.Vazgeçilmezim belli oldu.Şu Live Battle gelse güzel olur da...
Şu anki takımım exp kastığım pokemonlar. Full Psychic bir takımı tek pokemonla yenmek zor değil.
Shiny Suicune ye teklif yaptım.Ahım şahım pokemonlarım yok.Kabul edersen sevinirim
Yada istersen pokemonlarıma bakıp herhangi birini secebilirsin.
Darkrown ve Darkrai için D/S/M pokemonlarımı versem?
quote:
Orijinalden alıntı: D@rkérDr@bblé
Darkrown ve Darkrai için D/S/M pokemonlarımı versem?
Nedir hocam o pokeler?
Benim trademe bakabilirmisin ?
Pokemonlarda pokemon olsa
Bana jirachi lazım
Dark Charmander ve Gastly e teklif yolladım .
Shiny Lileep'e InfiniTyDark'dan poke seçermisin?
shiny darkrown için mystic darkrown teklif attım kardeş olur mu