Şimdi Ara

pokemon vortex lottery ticket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu anda param 1.324 508 o lottery ticket 1. 300 000 1 tane alabilio olmam lazım ama nasıl alıcağımı bilmiyorum bir yardım etseniz galiba lottery ticketi alınca efsanneler daha çok çıkıomuş

• Lottery ne işe yarıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlinedragon

arkadaşlar şu anda param 1.324 508 o lottery ticket 1. 300 000 1 tane alabilio olmam lazım ama nasıl alıcağımı bilmiyorum bir yardım etseniz galiba lottery ticketi alınca efsanneler daha çok çıkıomuş
  • Görmemişim
  • Benim bildiğim nadir pokemonlar veya para kazandırıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

Görmemişim

Bende o yüzden büyüttüm

@D@rkérDr@bblé Ya evet çevirince öyle gibi oluyo da otomatiğe bağladığında belki değişir
  • kardeş nasıl alınacak o bilet bilen yok mu ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş adam güncelliyo lottery sistemini
  • lottery yi şuan tam otamatik olarak yapamamış yapınca lottery (çekiliş) olacakmış
    nerden bilyirosun derseniz
    The system won't be up an running until I make it fully automated.
    başta bunu görmemiştim dedim bi bakim lottery belki açılmıştır sonra alttaki yazı gözüme çarptı
    KISACA Şuan lottery yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stone Cold -- 3 Ekim 2010; 9:55:07 >
  • ya ama bir adam gördüm mewtwo(armor) adında bir pokemonu var sonra giratina(origin) ve deoxys(speed) pokeleri var ce bunlar shiny o zaman bunları nasıl yakalamış bir başkasında da giratina(sky) deoxys(speed) deoxys(attack) ve deoxys(defence) pokeleri var nasıl yakalamışlar bunları lotterynin açıklamasında bu bilet çıkmayan pokeleri size kazandırır demior mu nasıl yapmışlar bir yolu varsa söyleyin lütfen
  • quote:

ya ama bir adam gördüm mewtwo(armor) adında bir pokemonu var sonra giratina(origin) ve deoxys(speed) pokeleri var ce bunlar shiny o zaman bunları nasıl yakalamış bir başkasında da giratina(sky) deoxys(speed) deoxys(attack) ve deoxys(defence) pokeleri var nasıl yakalamışlar bunları lotterynin açıklamasında bu bilet çıkmayan pokeleri size kazandırır demior mu nasıl yapmışlar bir yolu varsa söyleyin lütfen

Lottery arada bi açılıyor olabilir mesela yılbaşında falan
  • quote:

ya ama bir adam gördüm mewtwo(armor) adında bir pokemonu var sonra giratina(origin) ve deoxys(speed) pokeleri var ce bunlar shiny o zaman bunları nasıl yakalamış bir başkasında da giratina(sky) deoxys(speed) deoxys(attack) ve deoxys(defence) pokeleri var nasıl yakalamışlar bunları lotterynin açıklamasında bu bilet çıkmayan pokeleri size kazandırır demior mu nasıl yapmışlar bir yolu varsa söyleyin lütfen

bildiğim kadarıyla o pokemonlar oyuna bağış yapanlara veriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil03

quote:

bildiğim kadarıyla o pokemonlar oyuna bağış yapanlara veriliyor

Bu konuya yazılan en mantıklı cevap bana kalırsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.