Şimdi Ara

Pokemon Vortex Oynayanlar Toplaşsın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scorpion09

Legendary Goku

dark arceusuna talibim.Bende beğendin poke varsa oyundan mesaj atabilirsin
    nickim aynı scorpion09

dostum dsma efsaneleri koleksiyon yapıyorum kusura bakma 1 tane daha cıkarsa aynısından o zaman takas edebilirim :
    ama ben de değişik pokeler var bi kere daha bak efsane olmayan varsa takas ederiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliihsanuz

scorpion senin asil başka bir hesabın var onun ismini söyle bakalım bi

Ben ilk çıktığı zamanlarda başlamıştım vortexe bayadır oynarım yani.Çok hesabım oldu bazılarına giremedim kapandı filan.Geçen hafta yeniden başlıyım dedim tekrar ilgimi çekti. scorpion09 ise açıkmış bende buna devam edeyim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendary Goku

quote:

Orijinalden alıntı: scorpion09

Legendary Goku

dark arceusuna talibim.Bende beğendin poke varsa oyundan mesaj atabilirsin
    nickim aynı scorpion09

dostum dsma efsaneleri koleksiyon yapıyorum kusura bakma 1 tane daha cıkarsa aynısından o zaman takas edebilirim :
    ama ben de değişik pokeler var bi kere daha bak efsane olmayan varsa takas ederiz :)

Tamam ilgimi çeken olursa ben sana oyundan pm atarım
  • Gerçi bıraktım ama benide yazın listeye her türlü takas yapılır ve hesap 30 tl ye satılık bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Shade_

Gerçi bıraktım ama benide yazın listeye her türlü takas yapılır ve hesap 30 tl ye satılık bilginize

senin hesab ismi ne bakalım hesaba
  • hesap ismi: dadrunehir

efsaneler trade sayfamda
  • pokemon vortex yeni çıktı heralde evde boş bi tatilimde hemen gold blue red ne bulursam saldırırdım buna da bi bakmak lazım
  • diğer hesabımla ticaret yapamiyorum..yani offer pokemona tıklanmiyor sebebini bilen var mı acaba?
  • Oyun içi ismim = Mokes.
    Dün başladım bende yenide crater günlerini yaad etmek için :)
    Gymlerin hepsini indirdik de şimdi battle frontier bölümündekileri bitirmeye çalışıyorum. Tm değiştirmekten hoşlanmadığım ve pokemonların kendi saldırılarıyla oynamayı sevdiğimden biraz taktik yapıcaz artık.
    İlk ilk 6 pokemonum şu şekilde;

Venusaur
    Raichu
    Arcanine
    Alakazam
    Cloyster
    Crobat

Şu an kastığım 2. takım ise

Pidgey
    Togepi
    Charmander
    Horsea
    Diglett
    Gastly

şeklinde Sezon 1 forever hehe

• quote:

Orijinalden alıntı: Nidoran

Oyun içi ismim = Mokes.
    Dün başladım bende yenide crater günlerini yaad etmek için :)
    Gymlerin hepsini indirdik de şimdi battle frontier bölümündekileri bitirmeye çalışıyorum. Tm değiştirmekten hoşlanmadığım ve pokemonların kendi saldırılarıyla oynamayı sevdiğimden biraz taktik yapıcaz artık.
    İlk ilk 6 pokemonum şu şekilde;

Venusaur
    Raichu
    Arcanine
    Alakazam
    Cloyster
    Crobat

Şu an kastığım 2. takım ise

Pidgey
    Togepi
    Charmander
    Horsea
    Diglett
    Gastly

şeklinde Sezon 1 forever hehe

En iyisini yapmışsın zaten saldırıları değiştirirsen pokemonunun değeri pek kalmaz

• Benide ekleyin beyler nik aynı daha baslardayım ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • live battle varmı? Sorunsuz çalışıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YineDc

live battle varmı? Sorunsuz çalışıyormu?

Live battle gormedim hocam. Oyuncuyla battle yapılıyor ama pc kontrolunde crater gibi.
    Battle frontierin ilk iki elemani bayagi zorluymuş ikinci kadromu da kastim ama bakalim tür etkisine göre bir kadro çikaricam
  • dark giratina verene shiny entei vereceğim...ilgilenenler pm atabilir ya da burdan yazsın...
  • quote:

quote:

Live battle gormedim hocam. Oyuncuyla battle yapılıyor ama pc kontrolunde crater gibi.
    Battle frontierin ilk iki elemani bayagi zorluymuş ikinci kadromu da kastim ama bakalim tür etkisine göre bir kadro çikaricam

hep normalleri kasmişsın bari dark filan kasda onlar daha çok vursun
  • quote:

quote:

quote:

Hoşuma gitmiyo hocam onlar takintiliyim biraz eski kafa Geçtim ama bugün tamam hepsi. Karşı pokişlerin weak olduklarini saldim üstlerine aldik Şimdide en sevdiğimi nidorani yakaladim M ve F onlari kasiyorm. Legendary falan çiksada yakalamam önce 1 sezon

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hoşuma gitmiyo hocam onlar takintiliyim biraz eski kafa Geçtim ama bugün tamam hepsi. Karşı pokişlerin weak olduklarini saldim üstlerine aldik Şimdide en sevdiğimi nidorani yakaladim M ve F onlari kasiyorm. Legendary falan çiksada yakalamam önce 1 sezon

asıl mühim olan events kısmındakileri yenebilmen, onlar biraz daha zordur...

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum sen dsma pokemon veya legend cıkarsa al bana ver :)

• benide ekleyebilirsiniz. oyundaki nickim danger0uss
  • bende efsane pokemon yok ):
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.