Bunlar için Uluç. Opera* nicklerinden seçebilirsin..Yalnız ayrı ayrı seçersen sevinirim..
dark zarpos ile s.gastly bende yok sen s raiko için trademe teklif gönder.
Ayrıca yeni pokemonlar eklenmiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: Elendil03
poke_bjk ve !!!Besiktas!!! nicklerinden pokemon seçin öss nedeniyle haftada 1 kez gireceğimden pek kontrol edemicem siz tekliflerinizi yazın veya oyunda teklifinizi yapın ben girdiğimde bakarım...
trade listemdeki pokemonlar
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
Aradıklarım
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
uff mis gibi poke alcaktım ama hiçbiri bende yok nese eevee yi nerden yakalarım
Blackened trade'inden Ancient'lar hariç tüm efsaneler için poke seçebilirsin. (benim efsanelerim hariç)
quote:
Orijinalden alıntı: bacır
ben genelde 4lü çimen haritasında arıyorum bayada çıkıyor @Jungle Boogie oyuna girebildiğim bir ara seçerim ama oradaki birkaç pokemonu daha önce takas ettim konuyu henüz güncellemedim
quote:
quote:
ben genelde 4lü çimen haritasında arıyorum bayada çıkıyor @Jungle Boogie oyuna girebildiğim bir ara seçerim ama oradaki birkaç pokemonu daha önce takas ettim konuyu henüz güncellemedim
Tamam bekliyorum.
Bir kaç teklif yaptım.Pwww nick.
saol
quote:
quote:
3 lü çimen haritası mı ora nere genede saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme