quote:Orijinalden alıntı: 55ata55 arkadaşlar Mystic Mewto Elime Dün Gecti İyi Bir Teklif Bekliyorum Sizden 1 den fazla normal efsane veya dsm ender pokemonları kabul ediyor musun?Efsane olmayan.
quote:Orijinalden alıntı: 55ata55 Hangi Pokemon Olduquna Baglı Ama Legend Vericeksen Normal Olmamasını Tercih Ederim ArchEnemy` burdan beğenmen mümkün mü acaba?
ArchEnemy` Tradende Bişi Yok [:S]Takımındanda baktım guzel bişi bulamadm bi benm verdgm mystic gritina
quote:Orijinalden alıntı: 55ata55 ArchEnemy` Tradende Bişi Yok [:S]Takımındanda baktım guzel bişi bulamadm bi benm verdgm mystic gritina 'View all of member's Pokémon' yazısına tıklayıp tüm sahip olduğum pokemonları görebilirsin,ordan beğenebilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: 55evren abim begenmedı.ben palkıaya mew verım Mew bende mevcut ayrıca Palkia'ya mew çok ucuz kalır.Normal değilde a/d/s/m trade etsek daha iyi olur birde.
quote:Orijinalden alıntı: 55ata55 Mystic Pokelerim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::|Ancient Pokelerim: 100lvl olanlar______100lvl olmayanlar:::::::::::::::::::|Ancient Monkey Mystic Entei(leqend)_______Mystic Gastly:::::::::::::::|Ancient Dratini Mystic Celebi(leqend)______Mystic Miniun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Mystic Mewto(leqend)______Mystic Spinarak:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Mystic Lapras______Mystic Zubat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Mystic Regigigas(leqend):::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: _________________________________________________________________ Dark Pokelerim::::::::::::::::::::::::::::::::::Shiny Pokelerim: 100lvl olanlar____________100Lvl olmayanlar::::::::100lvl olanlar:_____100lvl olmayanlar: Dark Kyogre(leqend)______DarkGastly::::::::::::::::Shiny Airodos______Shiny Buziel Dark Kyogre(leqend)______Dark Zubat::::::::::::::::Shiny Gengar______Shiny Illumise Dark Plusle:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Shiny Electirive____Shiny Mawile ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Shiny Tentacool____Shiny Ralts ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::____Shiny Sableye ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::____Shiny Starmie ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::____Shiny Unown A/C/F/G Simdide Normal Pokelerim: 100lvl olanlar:___________100lvl olmayanlar 100lvl Blastoise__________83lvl Wartortle 100lvl Charizard_________86lvl Bronzong 100lvl Darkrown(leqend)__70 lvl Golem 100lvl Dragonite_________14 lvl Corpish 100lvl Feraligatr_________4 adet Dratini (12-13..)lvl 100lvl İnfernape_________ 100lvl Raichu____________ 100lvl Kinqdra___________ 100lvl Palkia(leqend)______ 100lvl Jirachi(leqend)_____ Konuyu Yeniledm Umarım Beqenrsnz... /> />
Mystic Mewtwo için seçebilirsin ; Dark Vulpix 12 Lvl Shiny Growlite 13 Lvl Mystic Beedril 14 Lvl Dark Riolu 11 Lvl Dark Kecleon 14 Lvl Dark Magnemite 15 Lvl
Arkadaş Mystic Mewtwo için Normal tür pokemon dışında yazmış benimde burda diğer tür pokelerim istediğin kadar seç işte linkTIKLA