Bildirim
pokemon vortex yardım !
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Aerodactyl'in evrimi yoktur. -
In order to evolve Aerodactyl you must have a Devolution Stone.
Fossil oluyormus yeni ogrendim bende -
Bana bir Aerodactyl yakala yokmuş bende Mystic olması tercihimdir sana bir efsane vereyim bende. -
Pokemarttan alacağın 100m değerindeki devolution (ters gelişim) taşı ile Aeroactyl, Aerodactyl (fossil)'e dönüşüyor. Taşın 100m değerinde olması bu fosil pokemonları (kabutops da fosil olabiliyor) 20-30m exp değerine kadar çıkarabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ancient Suicune gönderdim. -
sağolasın hocam :) -
Rica ederim -
@BÖCCÜK DH lütfen bana da pokemon yollar mısınn ? oyundaki adım balex2661 -
Shiny Arceus,Kyogre,Lugia 100lw takas edilir pm atsın adım MEKY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meky -- 9 Temmuz 2012; 15:51:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: balex2661
@BÖCCÜK DH lütfen bana da pokemon yollar mısınn ? oyundaki adım balex2661
Tamamdır. -
BÖCCÜK banada Bi efsane yollar mısın Benim pokelerden istediğin bi tanesiylede takas edebilirim. -
-
yukardaki ne yav? bide pokemon yollanıyosa bana lugia yollarmısınız bende size başka bişiy yollayabilirim. adım kedikedi -
bana mew yollar mısınız oyundaki nickim fromhes lütfenmew yoksa herhangi bir efsanede olabilir lütfen -
Fossil -
Beyler Vortex oynayan bana ulaşsın -
Vortexdeki nickim yine cesmil ulaşabilirsiniz vortexden mesaj atarsanız sevinirim açtığım Tradeyede bakabilirsiniz -
banada ulaşın nickim limonline :) -
beyler bende daldım oyuna baya. profiteer oyundaki isim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X