Şimdi Ara

Pokemon Vortexte geçemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://imageshack.us/photo/my-images/846/adszbbs.png/

ben oyuna başlayalı daha birkaç gün oldu acemiyim o yüzden bilmiyorum.
    buraya kadar geldim gerisini yenemiyorum tavsiyeleriniz nedir bir türlü geçemiyorum sinir oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkaor -- 25 Temmuz 2011; 21:32:50 >

• kardeşim genelde takım sorarlar hangi takımla yenerim falan hiç girmeyelim orlara kolay yolu var :)
    şimdi araçlar > seçenekler > içerik ten java scripti kapat başla savaşa normal devam et senin pokemon öldü diyelim continue basma f5 + enter yap (istersen ilk saldırıdan sonra yapabilrsin ölmesine gerek yok yinede sen bilirsin önemli değil o kadar) her seferinde senin pokemon tekrar vurur yani bikac defa yapsan yeter sonunda diğeride ölür hadi diyelim her birinde senin pokemon ölse zaten takım 6 kişilik her ölen birini götürür %100 alırsın..
    (bunuda bi vortex yarışmasında adamlar iki üç dandik saldırı ile eventta adminleri falan yeniyolardı ben o kadar attack kas geçemiyorum tabi (özellikle o patrick bide 1 meganium 4 normal unown olunca..) sinir olmuştum ne iş var diye f5 taktiği aklıma geldi ben genelde kullanmam o yuzden ölünce işe yaradığını falan bilmiyodum deneyince farkettim :) )
    bu arada kimsede bahsetmez hangi takımı yapayım şunun için diyenlerde bu kadar kolayken.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !ScR3aM! -- 26 Temmuz 2011; 2:20:02 >

• Regirock'u yenmek için bir SU pokemonu
    Regice'ı yenmek için bir ATEŞ pokemonu
    Registeel için bir DÖVÜŞ pokemonu
    Dusclops'u yenmek için bir KARANLIK pokemonu
    Ninjask'ı yenmek için bir KAYA pokemonu
    Solrock'u yenmek için bir BÖCEK pokemonu
    lazım.
  • hepinize teşekkürler geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: !ScR3aM!

kardeşim genelde takım sorarlar hangi takımla yenerim falan hiç girmeyelim orlara kolay yolu var :)
    şimdi araçlar > seçenekler > içerik ten java scripti kapat başla savaşa normal devam et senin pokemon öldü diyelim continue basma f5 + enter yap (istersen ilk saldırıdan sonra yapabilrsin ölmesine gerek yok yinede sen bilirsin önemli değil o kadar) her seferinde senin pokemon tekrar vurur yani bikac defa yapsan yeter sonunda diğeride ölür hadi diyelim her birinde senin pokemon ölse zaten takım 6 kişilik her ölen birini götürür %100 alırsın..
    (bunuda bi vortex yarışmasında adamlar iki üç dandik saldırı ile eventta adminleri falan yeniyolardı ben o kadar attack kas geçemiyorum tabi (özellikle o patrick bide 1 meganium 4 normal unown olunca..) sinir olmuştum ne iş var diye f5 taktiği aklıma geldi ben genelde kullanmam o yuzden ölünce işe yaradığını falan bilmiyodum deneyince farkettim :) )
    bu arada kimsede bahsetmez hangi takımı yapayım şunun için diyenlerde bu kadar kolayken.. :)

abi resimli olarak anlatabilirmisin ya

• quote:

Orijinalden alıntı: alkaor

quote:

Orijinalden alıntı: !ScR3aM!

kardeşim genelde takım sorarlar hangi takımla yenerim falan hiç girmeyelim orlara kolay yolu var :)

abi resimli olarak anlatabilirmisin ya

sana anlattığım zaman konusunu açmıştım sen söyleyince ss leri oraya ekledim bakabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_51056921/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aradığım pokemon oyunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.