Şimdi Ara

Pokemon World Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
15.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Clyfer

sorunu hallettim oyundaym ama pokem ölmek üzre nasıl can verioz

sorunu nasıl halletiğinide söyleseydin o sorunu alan arkadaşlara yardımcı olurdu biraz
  • Oyun eskisi gibi yavaşmı hala ?

• Yha nasıL YükLenio xD Hata Raporu verio bende :s
  • hortlatmasaydn keske yeni konu ac
  • quote:

Orjinalden alıntı: xOksiJenx

Yha nasıL YükLenio xD Hata Raporu verio bende :s

kardes bana özel mesaj filan gelnm,s maile filan yollnamıs da benj yaptımda sonra bıraktım hatırmaamıyom vallaha nasıl yaptıgı mı
  • adamım sohbet penceresine bişey yazdıım saman run time error dio oyundan atıo ya
  • bu oyuna sardm ama ekram benm karanlık gosterio
    ne yapmam lazım ekran cok koyu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_éMRé

oyun güzelmi gerçekten ve kaç mb? ve hata hep veriyorrmu

İMZAN GÜZELMİŞ
    bendede eror veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ProféssionaL

www.pokemonworldonline.net 'e giriyoruz.

Arkadaşlar Fire Red'in Online Versiyonu müthiş bir oyun Tavsiye ediyorum.Fakat çok yavaş. :D

Oynayanlar gelsin Blue Server.
    Nick'im:Poke_Maniac

qanka cok yawassa neden tavsiye ediosun bea
  • 1)Tanımadığın kişilere kanka deme
    2)Türkçe'yi doğru düzgün kullan
    3)Sanane.Ederim etmem.
  • pokemonu çok seviyorum yakında yanınıza gelirim tabi hala oynuyosanız :D
  • sa beyler ben indiriorumda beyler kayıt olamıorm sitede o kayıt olma ekranı gelmior bile msn em qarizmadraqon@hotmail.com beyler bi ekleyip yardım edermsnz.... şimdiden teşekkürler eklemenizi beqlicem pls..
  • kayıt kapalı kayıt olunmuyor ama üyeliği olan verebilir :D hani fzla varsa bizede bi pm atabilirsiniz =)
  • lol kayıt kapandı ama açılacak bi süre sonra ben oynuyordum bıraktım
    50 Level Nidoking
    50 Level Venusaur
    46 Level Kingler
    36 level Arcanine
    36 Level Gyarados

:D
  • üyelik öm atsana oyun kaydı açılınca geri verrim sıkıldım :D
  • run 13 hatası veriyor yokmudur çözümü
  • beyler ilk önce indirin pc nizin dilini denetim masasından english abd yapın sonra newupdater.exe i açın patch yüklesin açılıyo o zaman runtime error vermez büyük ihtimalle ama üyelik problemi var şu an
  • -'leri;
    Üyelik problemi var, henüz betada efekler işlemiyor (paralyze, confusion, sleep)(Aslında iyi bir özellik ), server çok kapanıyor, arada rollback oluyor, evente denkgelmedim...

+'ları;
    bir çok online kişi var,en çok gördüğüm 350 civarındaydı, savaşabileceğiniz trainerlar var, gymler nintendo oyunlarındaki gymler, shiny biraz kolay çıkıyor, itemler ucuz, poke satışı, açık arttırma var, surf,bisiklet, balık tutma felan var, pokédex var, guild var fakat guild savaşı varmı bilmiyorum...

Gymler kolay geçiliyor en azından hepsini sadece Charizard ve Weepinbell ile devirdim, tabi bunda markette 1Pokedolara satılan HyperPotionunda etkisi var...

Bu arada oyuna taa bu konu açıldığında üye olduğum acc ile giriyorum, önceden açtığınız acc varsa onu bi deneyin...

Üyelik alımı açıldığında, denk gelirsem buraya yazarım...

Aha buda SS;
     Pokemon World Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cuz I Got High -- 8 Temmuz 2010; 21:06:50 >

• Bu Oyun Cyrus gibi olsa yemin ederim 16548879413.15 kat daha iyi olur ve herkes oynardı grafikler süper..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Bu Oyun Cyrus gibi olsa yemin ederim 16548879413.15 kat daha iyi olur ve herkes oynardı grafikler süper..

Cyrus gibi zaten, daha nasıl olacak ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.