Merhabalar bana pokemon world onlıne kayıt konusunda yardım edebilir misiniz lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: kadirobit
Merhabalar bana pokemon world onlıne kayıt konusunda yardım edebilir misiniz lütfen
Özelden yazdım
yardımınız için teşekkür ederim yeniden hesap açtım herşey eksiksiz ama oyuna giriş yapmaya çalıştığımda (Can not conncet to PWO server please try again later most likely PWO server is currently turned off) hatası alıyorum server kısmında sadece Sapphire yazıyo başka bişey yok
Mt silver görevi için yardımcı olurmusunuz bana bu ilk görevin alındığı adamı falan bulamadım anlatırmısınız nasıl yapılıcağını şimdiden teşekkürler :(
quote:
yardımınız için teşekkür ederim yeniden hesap açtım herşey eksiksiz ama oyuna giriş yapmaya çalıştığımda (Can not conncet to PWO server please try again later most likely PWO server is currently turned off) hatası alıyorum server kısmında sadece Sapphire yazıyo başka bişey yok
Pwo şuan kapalı demektri o . Açılacaktır .
quote:
Orijinalden alıntı: P0dcast
Mt silver görevi için yardımcı olurmusunuz bana bu ilk görevin alındığı adamı falan bulamadım anlatırmısınız nasıl yapılıcağını şimdiden teşekkürler :(
ingilizce bilmiyorsanız youtube'de videolu anlatım var.
teşekkür ederim oyuna girdim ama şu kontoya geçiş için gerekli poketopu bulamadım ne yapmam gerekiyo
quote:
teşekkür ederim oyuna girdim ama şu kontoya geçiş için gerekli poketopu bulamadım ne yapmam gerekiyo
Oyuna girince bi görev yapman gerekiyo . Oyuna girince yolu takip et her npc ile konuş sana bişeyler sölücekler . Yolun sonunda bi şehre ulaşıcaksın orda labarotuar a gir profösörle konuş sonra alt kata in 3 tane packets mi ne öle bişey bulman gerekicek onları bulunca yine profosörle konuş bu görev bitti . Sonra git Limandaki bilet alma yerindeki adamla konuş sonra şehre geri dön evlerdeki bütün npcler ile konuş . limandan bilet alma yerine git kanto bileti al gemiye bin .
Karışık oldu ama kusura bakma :D
yok usta ne kusuru bütün herkesle konuştum profesorden sonra ama bilet satan adamlada konusuyorum bi türlü bilet satma seçeneği çıkmıyo yanında pokedex pokeball ve 3000 dolar olması alzım diye para var pokedexte var poketopu yok yapamadım bi türlü
quote:
yok usta ne kusuru bütün herkesle konuştum profesorden sonra ama bilet satan adamlada konusuyorum bi türlü bilet satma seçeneği çıkmıyo yanında pokedex pokeball ve 3000 dolar olması alzım diye para var pokedexte var poketopu yok yapamadım bi türlü
dediğim gibi bütün evlerdeki npc elr ile konuş sonra git satıyomu bak . Satmıyosa git bidaha konuş yine olmazsa ;
Orda şehre girmeden önce sol tarafta bi adam duruyo yaşlı onunla konuş sonra Pokemen Center a gel ordaki genç çocukla konuş sonra tekrar yaşlı npc ile konuş .
İnşallah olur
Teşekkür ederim video için yardımın içinde :)
Yav bu mt silver görevinde son canavar molterse kaybettim yarım canlarla girince hep tabi tek pokemon yeneriz diye düşündüm şimdi bi daha yapabiliyomuyum bu görevi acaba :(
quote:
Orijinalden alıntı: P0dcast
Yav bu mt silver görevinde son canavar molterse kaybettim yarım canlarla girince hep tabi tek pokemon yeneriz diye düşündüm şimdi bi daha yapabiliyomuyum bu görevi acaba :(
Yaparsın ...
daha mesajlara bakmadan dedim kesin millet üyelik alamıyordur diye bende 2 sene önce üyelik alamadım kaç ay sonra denemekten bıktım bıraktım sonra bi kaç ay önce denedim üyelik alımını eskiden bi kapatılıp bi açılıyomuş ama forumunda hep yazıyordur o zamanlar gel gelelim aktivasyon kodu gelmeyenlere mail adresinizle alakalı bi sıkıntı olmaması lazım ben hotmailden aldım adamlar şöyle bi sistem yapmış fake çarlar açılmasın başlangıç pokeleri çoğalmasın diye her 40 dakkada bir olması lazım veya 20mi ne hatırlamıyorum sitesinde yazıyo bi linkde zamanlı olarak mesela 40 dakkada bir sadece 5 aktivasyon kodu gönderiliyor 5diye hatırlıyorum şimdi sayıları unutmuş sallamış olabilirm hepsi sitesinde yazıyo doğru bilgilere bakabilirsiniz ordan ama dediğim yöntem doğru tam gönderilme dakkaları yazıyor gönderilme dakkasından 10 saniye önce üyelik formu gönderdim hemen 2 tane 2 sinede geldi 1 ini arkadaşıma verdim bütün rozetleri alıp bıraktık oyunu pvp si sarmıyor oyunun kolay gelsin üye olamayanlara çok güzel fake karakter açılmasın diye güzel bir yöntem gelişmiş bide onların saati bizden 2 saat geri de olması lazım ona göre
sw ye noldu bilen fikri olan vamrı pokemon world online bakımmı nedir olay ?
bu arada oyunda nickim KeLSaGSaGaN ekleyebilirsiniz ..
Selam forum donanim haber sakinleri.. PWO'da hesap lazim , yedek hesabi olan yada kullanmadiginiz hesap olabilir.. bana yardimci olabilecek kardeslere sesleniyorum lütfen mesaj ile bana bilgi verirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: ghuraba
Selam forum donanim haber sakinleri.. PWO'da hesap lazim , yedek hesabi olan yada kullanmadiginiz hesap olabilir.. bana yardimci olabilecek kardeslere sesleniyorum lütfen mesaj ile bana bilgi verirmisiniz
Kendin açıp baştan neden oynamıyosun ?
55voldemort55 ben eski bir oyuncuyum ve seninle cok eski dostuz ancak uzun zamandir oynamiyorum
nickim islam hatirlarsan ?
eger bana yardimci olursan sevinirim , biliyorsun oyunda turklere hep yardim ederdik, şimdi yardıma ihtiyaci olan benim (: