Şimdi Ara

Pokemon World Online Türkçe Gameplay ve Rehber

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce zaten nasıl kayıt olunacağına dair bir konu açmıştım ve o videoda da bir seri yapacağımı ve bu serinin bir rehber niteliği taşıyabileceğini belirtmiştim. En azından oyuna nasıl başlanacağı ve ingilizcesi kötü olan arkadaşlar için oyuna nasıl başlanacağını, oyun başındaki görevlerin nasıl geçilebileceğini gösterdiğim bir seri çekiyorum. Zaten kanalımda çok yeni.
    Desteklerinizi bekliyorum. İyi seyirler. (Umarım forum kurallarını ihmal edecek bir hata yapmamışımdır )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Narzhul- -- 27 Ağustos 2013; 9:29:32 >

• Güzel rehber olmuş eline sağlık, istersen ana konuya ekleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

Güzel rehber olmuş eline sağlık, istersen ana konuya ekleyebilirim?

Nasıl uygun görürsen. Konuyu nereye açmam gerektiğini tam olarak bilemedim. Ondan buraya ekledim. Eğer uygun olanı oysa ekleyebilirsin üstad.
  • Bölüm 2 ve Bölüm 3 eklendi.
  • Bu oyunda diyelim pokemon 28 level, 1 leveldeki skilleri öğretebilme varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YineDc

Bu oyunda diyelim pokemon 28 level, 1 leveldeki skilleri öğretebilme varmı?

Üstad söylediğin şeyi tam olarak anlayamadım. 28 Level çıkan bir pokemon'un 1 lvl'daki skillerini ekleyebilme özelliği var mı diye mi soruyorsun ?

edit : Tamam şimdi anladım. O dediğin işlem şu şekilde oluyor hocam. Daha düşük seviyedeki skilleri öğretmek istiyorsan oyun parasıyla sitesinden satın alıyorsun.
    Yani evet. Düşük leveldaki skilleri öğretebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Narzhul- -- 11 Ağustos 2013; 9:47:01 >
  • 4. Bölüm eklendi.
    5. Bölüm upload oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HERO online artık türkçe
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler siteye kayıt oldum fakat client download dediğim zaman hiçbir link yok . Available soon diye bir yazı var nasıl indiririm oyunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asator

Beyler siteye kayıt oldum fakat client download dediğim zaman hiçbir link yok . Available soon diye bir yazı var nasıl indiririm oyunu ?

http://forum.pokemon-world-online.net/viewtopic.php?f=1&t=26679

Linkler burada. Herhangi birinden indirebilirsin. Birinde problem çıkarsa başka bir link dene. Eğer yapamazsan bana özelden mesaj at yardımcı olmaya çalışırım.

Edit : Örneğin ilk önce 4Shared'dan indirmeyi denedim beceremedim, bitshare'den indirebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Narzhul- -- 13 Ağustos 2013; 21:46:58 >

• Çok teşekkür ederim hocam hallettim
  • Rica ederim
  • Bölüm 5 eklendi.
  • Arkadaşlar önceki kanalla ilgili bir problem oluğu için yeni kanala geçmek zorunda kaldık. Bi kaç videonun arkasına müzik atmıştım. Youtube bana bu müziklerin telif hakları var falan filan dedi ve problemler çıktı. Beni kısıtlamaya başladı falan filan. Bizde yeni kanala geçmek zorunda kaldık. Videolarıda oraya ekledim. 6. Bölümü akşam upload edeceğim. İyi seyirler.
  • Bölüm 6 eklendi.
  • Oyunun hemen başında mikrofonu ayarlamaya çalışırken 5 - 10 saniyeliğine saçma sapan sesler çıkmış. onun için özür diliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.