Şimdi Ara

Pokemon X friend

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birisi ekleyebilirmi ve friend safarisi water olursa iyi olur çünkü frogadier lazım friend code imzada yazıyor

• benim friend safari grass tı yanlış hatırlamıyorsam ama ekledim seniz pokemon xy antrenör klubündeki kişileri eklersen arkadaşlardan birinde water vardı.
    Benim fc
    1091-9044-7629
  • şu anda ekliyorum teşekkürler konuyada bakıyorum grass safarinizde ıvysaur varmı
  • GorkemX12 G kullanıcısına yanıt
    Ivysaur var diye biliyorum arkadaşlar var demişlerdi.
  • ben sizi 3ds e ekledim ama pokemon da çıkmadı nasıl ekleyebiliyoruz ve ben daha oyunu bitirmedim elite fourdayım bitirince ıvysaur yakalamaya çalışcam safarinizde teşekkürler
  • GorkemX12 G kullanıcısına yanıt
    Friend safarinin oraya gittiğinde bütün konsoldaki arkadaşların gözüküyor. Oyuna sahip olmasalar bile hepsinin kendine ait friend safarisi oluyor. Friend safariler 3 pokemon barındırıyor. oyunu olmayan yada elite four u yenmemiş insanların sadece ilk iki pokemonu görünüyor. 3. pokemonu görmek için oyunu oynarken ikinizinde aynı anda online olması lazım. Karşılaşma yapmanıza falan gerek yok cihaz diğer oyuncuyu oyun içindeki friends yerine eklemesi yetiyor.
    Bu arada friend safarin Fairy type Snubbull ve Mawile var.
  • Masterbronze12 M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler safarinizde ıvysaur yakaladım ve hala water type bulamadım frogadier ve wartortle olan
  • Arkadaşlar ikinizi de ekledim siz de eklerseniz sevinirim, teşekkürler. FC: 4141-3922-2145
  • Ben seni ekledim ama beni eklememiş görünüyorsun. Benim FC yi 3ds e yazarken yanlış yazmış olabilirsin istersen bir kontrol et yada kendi fc ni yanlış yazdın buraya galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masterbronze12

Ben seni ekledim ama beni eklememiş görünüyorsun. Benim FC yi 3ds e yazarken yanlış yazmış olabilirsin istersen bir kontrol et yada kendi fc ni yanlış yazdın buraya galiba.

Hallettim hocam, listemde görünüyorsunuz, teşekkürler.
  • sizide eklemişitim mesaj yazmayı unutmuşum bu arada elinizde fazladan snivy varsa trade yapabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GorkemX12

sizide eklemişitim mesaj yazmayı unutmuşum bu arada elinizde fazladan snivy varsa trade yapabilirmisiniz

Senin için Pokemonları hazırlamıştım arkadaşım. Ama sesin soluğun çıkmadı :D istediğin Pokemonları buldum sanırım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.