Şimdi Ara

###Pokemon X-Y[6.Seri][Ana Konu]### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
743
Cevap
3
Favori
25.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darui

Arkadaşlar eeveenin yeni evrimi bug olacak sanırım. Bir fransız pokemonun fransızca isminin küçük böcek demek olduğunu yazmış. Ne kadar dogru bilmiyorum ama bence normal veya gelecekse sound tipi olmalıydı

Zaten ya flying ya dragon ya normal ya da bug evrimi olacak ama buga hiç benzemiyor.Tahminen flying olacak.
  •  ###Pokemon X-Y[6.Seri][Ana Konu]###

Yeni pokemon.Mewtwo formu olması muhtemel ama büyük olasılıkla mew-mewtwo ikilisine bir ek olucaktır.
    http://www.youtube.com/watch?&v=vk_YC0MXJ-0
  • dün gece tanıtımı izledim yeni poke çıkar diye
    bu çıktı.Mewtwo'nun yeni formu olması muhtemel.Malum genesectli filmde çıkacak büyük ihtimal
    gerçi yeni pokemon diyen siteler var.
    Takipteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darui -- 7 Nisan 2013; 13:00:49 >
  • Büyük İhtimal Mewtwo'nun Formu Çıkar Ama Yeni Bir Pokemon olur Bence Bide Startterlar Büyük İhtimal

Fennekin:Fire/Psyshic
    Chespin:Grass/Dark
    Fraokie:Water/Ice

Efsaneler

Yveltal:Fly/Psyshic
    Xerneas:Grass/Psyshic

Olur Gibi Geliyor Bana Açıkcası.

Edit:Yeni Pokemon Mewthree ismini Alacak Çok büyük İhtimal Genesectin Filminde Olacak Bu Yeni Form Ve Pupitar'ın Tyranitar'dan Başka Bir Evrimi Olacakmış Galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Spirit Of Emotions -- 7 Nisan 2013; 17:32:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGaMeBoy

Büyük İhtimal Mewtwo'nun Formu Çıkar Ama Yeni Bir Pokemon olur Bence Bide Startterlar Büyük İhtimal

Efsaneler

Edit:Yeni Pokemon Mewthree ismini Alacak Çok büyük İhtimal Genesectin Filminde Olacak Bu Yeni Form Ve Pupitar'ın Tyranitar'dan Başka Bir Evrimi Olacakmış Galiba

Pupitarın evrimini nerden duydun
  • Lisede bir kaç pokemon oyunu oynamıştım.Şimdi ise can sıkıntısından tüm oyunlarını baştan oynuyorum.Tablet ve bilgisayarda emulatör ile.Bir 3ds alsam -hangisini neyi alacağımı da bilmiyorum - tüm oyunları oynayabilir miyim ? Emerald , leaf green , saphire gibi ? Ayrıca en önemlisi x ve y oynamak için almış olacağım haliyle.Toplam maliyeti ne olur bunun ?
  • quote:

quote:

Büyük İhtimal Mewtwo'nun Formu Çıkar Ama Yeni Bir Pokemon olur Bence Bide Startterlar Büyük İhtimal

Efsaneler

Pupitarın evrimini nerden duydun

Birçok Pokemonla İlgili Sitede Gördüm Ama Doğrumu Fake mi Bilmiyorum Tam Olarak Zaten Galiba Diye Yazmışım Şöyle Bir foto

###Pokemon X-Y[6.Seri][Ana Konu]###

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

Lisede bir kaç pokemon oyunu oynamıştım.Şimdi ise can sıkıntısından tüm oyunlarını baştan oynuyorum.Tablet ve bilgisayarda emulatör ile.Bir 3ds alsam -hangisini neyi alacağımı da bilmiyorum - tüm oyunları oynayabilir miyim ? Emerald , leaf green , saphire gibi ? Ayrıca en önemlisi x ve y oynamak için almış olacağım haliyle.Toplam maliyeti ne olur bunun ?

Onları Oynayamazsın Olan GBA oyunları Nintendo Kapsamında Değil Fakat Android İşletim Sistemli Telefonlarda Oynanabiliyor.
  • Resmi olarak açıklanmadı ama absol evrim alacak gibi. Bir resim var. Mobil olmasam anında koyacam da ama bayağı guzel bir evrim. Yeni favorim olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Resmi olarak açıklanmadı ama absol evrim alacak gibi. Bir resim var. Mobil olmasam anında koyacam da ama bayağı guzel bir evrim. Yeni favorim olabilir

Yazınca Bu Çıkıyor Dediğin Bu Olabilirmi ? Bende Görmüştüm Bir kaç Sitede

• quote:

quote:

Resmi olarak açıklanmadı ama absol evrim alacak gibi. Bir resim var. Mobil olmasam anında koyacam da ama bayağı guzel bir evrim. Yeni favorim olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darui -- 12 Nisan 2013; 18:04:41 >

• quote:

quote:

quote:

Harbi Süpermiş Bu Evrim İnşallah Olur Baktım Şimdi Şuana Kadar 7 Tane Pokemon Resmi Olarak Söylenmiş Fennekin,Chespin,Froakie,Svlyeon,Xerneas,Yveltal Bide İsmi Bilinmeyen Pokemon Bence Bu Sezon Evrimi Olmayan Pokemonların Büyük Ve Küçük Halini Yaparlar veya 2 Evrimlileri Üçe Çıkartırlar Gibime Geliyor O Kadar Çok Yeni Pokemon Olacağını Düşünmüyorm Çiz Çiz NEREYE Kadar Artık

• quote:

quote:

quote:

quote:

Harbi Süpermiş Bu Evrim İnşallah Olur Baktım Şimdi Şuana Kadar 7 Tane Pokemon Resmi Olarak Söylenmiş Fennekin,Chespin,Froakie,Svlyeon,Xerneas,Yveltal Bide İsmi Bilinmeyen Pokemon Bence Bu Sezon Evrimi Olmayan Pokemonların Büyük Ve Küçük Halini Yaparlar veya 2 Evrimlileri Üçe Çıkartırlar Gibime Geliyor O Kadar Çok Yeni Pokemon Olacağını Düşünmüyorm Çiz Çiz NEREYE Kadar Artık

pinsira bir evrim koysalar Büyük değil küçük

• Mewtwonun formu olduğu doğrulandı yeni pokemon değil.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

pinsira bir evrim koysalar Büyük değil küçük

Pinsir Değilde Ben En Çok Poochyena'ya Üçüncü Bir Evrim İsterim

• Yeni fairy tipi hakkında söylentiler var.Daha kesinleşmedi tabi ama uzun süredir bu söylenti dolaşıyor.

Böyle bir liste var.
    Edit:5. genin pokedexini sızdıran adam sızdırmış gene bilgiyi ama kesin bir bilgi yok hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platinum V -- 21 Nisan 2013; 23:51:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum V

Yeni fairy tipi hakkında söylentiler var.Daha kesinleşmedi tabi ama uzun süredir bu söylenti dolaşıyor.

Böyle bir liste var.
    Edit:5. genin pokedexini sızdıran adam sızdırmış gene bilgiyi ama kesin bir bilgi yok hala.

Fairy de iyi olurdu ama sound ve light cok daha iyi olur bence

• Yeni Eevee'nin Japonca adı Nymphia ki Nymph (Nemf), Antik Yunan mitlerindeki perilerdendir. Yeni tür olarak perileri bunla tanıtacaklarsa... Tipi de facia arkadaş. Perileri uzak tutaydınız bari.

Pseudo-legendary klasmanına evrim farklılaşması getirmezler umarım. Tyranitar olarak kalsın. Alternatife ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. Ki Johto'da tanıtılmış çoğu kayda değer Pokemon'u kullanmaya şimdiye kadar yanaşmadı senaristler.

Surskit-Masquerain, bu ağaca 3. ve güçlü bir tane yakışır bence. Umarım bunlara eklerler bir gelişim daha. Aynı şekilde Breloom'a da bir gelişim daha yakışabilir. Buizel-Floatzel'e de 3. bir seviye. Bronzor-Bronzong'a da.

Bu neslin efsanelerinden, Xerneas'ı çok sevdim bu arada tasarım olarak. Anime'de nasıl kullandıklarına bağlı olarak benim için Ho-Oh ve Mew mertebesine ulaşabilir.
    Yveltal ise bir açıdan olmamış. O renk kombinasyonunu Groudon'da kullanmışlardı. Keşke yeni bir renk seçilimi yapsalarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

Yeni Eevee'nin Japonca adı Nymphia ki Nymph (Nemf), Antik Yunan mitlerindeki perilerdendir. Yeni tür olarak perileri bunla tanıtacaklarsa... Tipi de facia arkadaş. Perileri uzak tutaydınız bari.

Pseudo-legendary klasmanına evrim farklılaşması getirmezler umarım. Tyranitar olarak kalsın. Alternatife ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. Ki Johto'da tanıtılmış çoğu kayda değer Pokemon'u kullanmaya şimdiye kadar yanaşmadı senaristler.

Surskit-Masquerain, bu ağaca 3. ve güçlü bir tane yakışır bence. Umarım bunlara eklerler bir gelişim daha. Aynı şekilde Breloom'a da bir gelişim daha yakışabilir. Buizel-Floatzel'e de 3. bir seviye. Bronzor-Bronzong'a da.

Bu neslin efsanelerinden, Xerneas'ı çok sevdim bu arada tasarım olarak. Anime'de nasıl kullandıklarına bağlı olarak benim için Ho-Oh ve Mew mertebesine ulaşabilir.
    Yveltal ise bir açıdan olmamış. O renk kombinasyonunu Groudon'da kullanmışlardı. Keşke yeni bir renk seçilimi yapsalarmış.

X ve Y konusunda sana katılmıyorum x e fairy dersek y ye de yeni tur bulmak lazim bence

• Bence Sound Türü Çıkacaksaydı 3.Nesilde Whismur İçin Çıkardı Çoktan Light Türü Çıkabilir Ama Bu Arada Yeni Eevee Evrimi Fransızcada Küçük Böcek Olduğunu Yazmış Bir Fransızki Bende Böcek Olarak Bekliyorum Şuana Kadar 16 Tür Var Eksikleri Tamamlamadan Fairy Türü Eklenirse Direk Yapmaları Saçmalık Olur Perilerde Eklenirse İyice Disney Çizgi Filmine Dönmeye Başlar Bence Eklemesinler Fairy Tipi Light Tipi Eklenmeli Şuan

Edit:Beyler Resmi Olarak Değil Fakat Ash'İn Butterfree'Si Geri Dönebilirmiş Bu Sezon Ve Bunuda Tam Olarak Söylemiyorum Johtodaki Su Dostu Totodile Takıma Girip Croconaw Evrimi Söz Konusu Olabilirmiş Net Bilgi Değildir Sadece Bir Kaç Sitede Gördüğüm Şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Spirit Of Emotions -- 25 Nisan 2013; 23:29:39 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.