Şimdi Ara

Pokemon yeniden yayınlansa izler misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Acaba pokemonu yeniden yayınlasalar izler misiniz?

Ben yayınlasalar kesinlikle izlerdim ve birkaç video gördüm youtube'da. Pokemon bölümlerini yayınlayan kanal Cartoon Network'tü. Dedim ne kaybederim ki? Ülkemizde de Cartoon Network varken, arayayım ve sorayım. Belki yayınlarlar.
    Aradım ve anlattım. Birçok arkadaşım var, pokemonu çocukluğumda çok izlerdim ve videolar gördüm. Yabancı ülkede CN yayınlamış diye. Bence yayınlarsanız tutar ve herkes izler. Hem kuzenlerim var benim, küçük hepsi yok Caillou, yok Ben10 filan. Pokemonu yayınlasanız da onlar da bizim gibi sevseler ve izleseler dedi. Telefondaki kişi de haklısınız, gereken yerlere ileteceğim kesinlikle dedi. Teşekkür ettim ve kapattım. Benim söylememle yayınlamayabilirler, fakat burada numarasını versek belki 1-2 kişi arayıp söylese, onlarda ikna olurlar. Eğer ki siz de yayınlanmasını isterseniz CN'de, verdiğim numarayı arayarak söyler misiniz? Güzel olur bence.

Telefon Numarası:02123476600

• Konuyu okumadım ama başlığa cevap veriyorum : İzlemem.Bilgisayarda daha iyi oluyor
  • Daha önce denendi ama başarısız oludu. Şimdiki nesil dandik şeyleri izliyorlar zaten. CN yabancı ülkelerde pokemonu yayınlıyor biliyorum da Türkiye'de Disney XD ve bazı diğer kanallarda yayınlanıyor zaten.
  • Türkiyede şuan Dijital Platformda yayınlanıyor 11. sezonmu ne Dublajlı yayınlamışlardı en son
  • Keşke yayınlasalar, Cartoon Network herkesin evinde izleyebileceği kanal olduğu için o kanalı önermiştim. Mesela Nickelodeon herkeste yok. Ancak evinde D-Smart olanlar filan izleyebilir. Neyse, ben şansımı denedim, belki işe yarar. İsteyenler de denesin, belki de yoğunluk olursa düşünebilirler yayınlamayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Daha önce denendi ama başarısız oludu. Şimdiki nesil dandik şeyleri izliyorlar zaten. CN yabancı ülkelerde pokemonu yayınlıyor biliyorum da Türkiye'de Disney XD ve bazı diğer kanallarda yayınlanıyor zaten.

pokemonun unova bölgesi ile ilgili sezonu amerika japonya ve çoğu avrupa ülkelerinde başladı ve bitti bizimkiler ancak bugün sinnohun son sezon bölümünü göstericek
  • İzlemem çünkü:Televizyonda çoğu kişi izlemez herkez kendi bilgesayarlarından izliyor olsa tutarmı bilmem ama ben izlemezdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.