+1903Belki 3 günde 1 m exp yapamam ama bir ay uğraşırım yinedede sana para vermem
ona bakarsınız insanlar forumlara da postçu tutuyor kendileri konu açamıyorlar mı? ben zamanı olmayanlar için söyledim
zamanı olmayanda oynamasın kardeşim allahım yarabbim ne post kasıyon
uhuauha ben mi post kasıyorum ? isterlerse lütfen ama lütfen tüm mesajlarımısilsinler umrum değil sizde niye böyle bir kompleks başlamış? benim mesajımı geçecek kompleksi
uhuauha ben mi post kasıyorum ? isterlerse lütfen ama lütfen tüm mesajlarımısilsinler umrum değil sizde niye böyle bir kompleks başlamış? benim mesajımı geçecek kompleksi
Silinse nolur yaa
Zaten 10mesajın var bi de artistlik yapıon
e tamam işte anlayın o zaman post kasmadığımı bu kadar aklınız varsa post kasacak olsam her yana mesaj atarım
bende 9.6m luk dark charmander var isteyene 150ytl ye satılık
forum içinde reel parayla alışveriş yasaktır
ya sana 1m exp için 15 miyon vercez ha Sen var ya git komedyen ol
D arceus verem ver
ozan harbi dende 150 ytl y sat we burda işiler ne kadar mesaj yazdığınla olmuor tmm mı kardeş ondan post kasmayalım
quote:
Orjinalden alıntı: (_)_LuCu_(_)
quote:
Orjinalden alıntı: jedi41
quote:
Orjinalden alıntı: IqupasuI..
progamla yaparıs sana niye para bayılcaz?
+1
+1903Belki 3 günde 1 m exp yapamam ama bir ay uğraşırım yinedede sana para vermem
ne üç günü ne bir ayı günde 2 tane 1,5m lik poke kasıyom vaktim oldumu. senin gibilere niye vereyim ayrıca kimse vermez o kadar parayı. milleti saf mı sandın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme