arkadaşlar daha önceden verildiyse özür dilerim konulara bakmadım neyse habere geçelim pokemoncrater geri döndü.Google'dan pokemon crater diye arayıp 1.sine tıkladıktan sonra (beta 0.1) sağda affiliatesin altında pokemon league'ye girin.Ekrandaki sarı pokemon league yazısının altında konuşan profesörün konuştuğu son mavi altı çizili kelimeye tıklayın(news and announcments in üstünde). Username=Kullanıcı adı Password=Şifre Email=E-mail Initial Pokémon=Başlangıç pokemonu Alttan görünüşünüzü seçin First Name=İsim Last Name=Soyisim Country=Ülke(Turkey diceksiniz heralde biliosunuzdur) City=Şehir Birthday=Doğum günü Gün/Ay/Yıl Gender=M-Erkek,F-Kız En alta da I accept diyin sonra w07w07w07.thepokemonleague.07c07o07m/ aradaki 07'leri kaldırın
MY ACCOUNT Home-Anasayfa My Profile-Profil sayfası My pokemon-Burdan pokemonlarınızı görüp üzerine tıklayınca açılan sayfada özelliklerini görüp set butonuyla ve yanındaki ayarla pokemonunuzu takımınıza alın ya da kutuya bırakın,becerileri değiştirin ya da pokemonlarınızdan birini-ya da birkaçını-arkadaşınıza verin. Pokedex-Pokemonlara bakın My Inventory-Eşya kutusu My Trades-Pokemon alış-verişi My Friends-Arkadaşlarım
Eğer alıntı yaparsanız lütfen "Quoted by EX07" yazın yeter
Şimdilik bu kadar haftasonu devam ederim.Sorunuz varsa sorun haftasonu cevaplicam
kerdeşim bu pokemon cratermi? hiç bir şekilde benzetilemez... bare başlığı değiştir
Adam akıllı bir paylaşım yapılıyor,piyasada oyun yok.Siz Crater'a benzetti diye dövmediğiniz kaldı.Teşekkürler arkadaşım.Oyuna bakıyorum.Yanlız o espri dediğin şey cidden kötüydü.
Yanlız oyun baya zevkli.Çok sardı beni.PokémonCraft'ın zevkli ve daha iyi hali gibi.
Allah'ım ya...Acaba bu dünyada kaç kişi bu kadar saçma konuşabilir?
quote:
kerdeşim bu pokemon cratermi? hiç bir şekilde benzetilemez... bare başlığı değiştir
Kaç derece miyopsun?10?20?
1.si:Altta POKéMON CRATER&POKEMON LEAGUE RESERVED(gör diye büyük yazdım) yazıyo.Hadi onu da göremedin-Miyopsun ya- 2.si:Sitenin Linkinde Pokémon Crater - Battle Arena {Beta 0.1} - Online Pokémon Game yazıyo bunları da görmediysen artık miyopların bayrak tutanısındır daha da ne söliim bilmiom. Allah bilir siteye de girmemişsindir sen. OKUYABİLDİN Mİ!!!!!!!!!!