PokemonOnline Rp Rehber Öncelikle Oyunumuza Kayıt Olalım http://pokemononline.forumlari.net/ucp.php?mode=register Üye Olduktan Sonra Üyeliğimizi Msnmize Gelen Mailden Aktive Ediyoruz. Sonra Pokemon Seçimi Yazan Konuya Girip Cevap Yaz Diyoruz Kayıt Olduğunuz İsmi Ve Alacağınız Pokemonu Yazıyorsunuz. Adminler Yani Ben Hemen Sizi Profil Yerine Ekliyorum Yani PokemonOnline Üyeleri Yerine Orda Pokemonuzun Kaç Lvl Olduğunu Ve Canını Paranızı Felan Orda Görebilirsiniz.
Gymler Nasılmı Savaşacaksınız Anlatıyorum
Örnek Olarak Kanto Gyms Giriyosunuz Yeni Konu Aça Tıklıyorsunuz Konu Başlığına Brock Ws Yazıyorsunuz Ve Pokemonuzun Hangi Saldıryla Saldırmasını İstiyorsanız Onu Diyorsunuz Örnek Squrtle Bumble Saldırısı bumble onixin:100 canını çizdi onix: squrtleyi yatırdı ws bitti
nasıl haritadan pokemon yakalıycam örnek olarak Pokemon Lake Forumuna Giriyosunuz Yine Yeni Konu Aça Basıyosunuz Ve Başlığa Örnek Olarak YalnizKurt Charmendiri İle Gezerken Yazıyosunuz Konu İçeriğinide Pokemonunuzun Özellikleri Yazıyorsunuz adminler yani ben karşınıza pokemon çıkartıyorum mesala staryum lvl:7 saldırcakmısın diye soruyorum sende cevap yazdan squrtle bumble ile saldır diyosun ve ben kimin kazandığını yazıyorum ona göre profilini ayarlıyorum paranı ayarlıyorum
ws teklifleri
örnek olarak forumdan bbir üyeyi gördünüz ona ws teklifi etceksiniz 1vs1 yazan forumumuza gelip yeni konu aça tıklıyoruz ordan konu başlığına Örnek Olarak Ws Teklifi etceiniz adamın nicki erdem olsun KONU BAŞLIĞINA YalnızKurt Erdeme Ws Teklifi Etti yazıyorsunuz erdem ws yi kabul ediyorum saldır charmender derse ws başlar
kötü gibi gözüküyo ama çok zevkli oluyor.
PokeRp Açmamım Sebebi
Durmadan Siteler Açılıp Kapalıyodu Bu Duruma Dur Dedim.
Mod Alımları Olcak Ben Dershaneye Gidiyorum Ben Yokken İdare Etmesi İçin
10 Tane Felan
bu arada ben savaşmıyorum
ama bana ws teklifi ederseniz kabul ederim
Bizim sitenin bölümlerini herşeyini çalmş. Allah belanı versin!
Bu siteyi hatırlıyorum Ayıp ayıp böyle yapılır mı
ne çalması lan açtım konuları hep ötü kötü yorum yazıyosunuz sizsiniz şerefsiz temayı ben kendim yaptım kanıtı bütün herşeyin simgesi değişik sabit mesajların yanındaki simge bile değişik bu arada sadece brock ve de charmenderin resmini aldım diğerlin hepsi zatenhttp://www.pokemonelite2000.com/pokedex.html googleden arasamda bulurdum son noktayı koyuyoruum sizin gibilerle uğraşamam kusura kalmayın
ewt çalıntı site
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme