Süper Bi Temamız Var Temadaki Tüm Simgeler Hareketli Pokemon Resimleri Olarak Değiştirildi. Süper Bir PokeDex Yaptık Şu Anda Bile Devam Ediyo Durmadan Güncelliycez. Kanto Gyms Hazır Üyelerimiz Madolyonları Toplarsa Efsane Pokemon Çıkma Sanşını %90 Yapıyor Çok Yakında Bütün Gymler Dolacak Admin Alımları Başladı yalniz.kurt.fb@hotmail.com ekleyin
şimdi bir şey derdimde ne aynı lan temada sizin kinin logosu bile yok karşılaştırınca aradaki fark çıkıyor
quote:
Orjinalden alıntı: ank_yer_6
Tema, bölümler harita herşey aynı bittin sen...
@YineDc! Açtık oyunu diye yeni konu açmana gerek yoktu
THEKİNG: Siteye üye ol ve siteyi berbat et.
hım özelliklerdeide yazmak istedim pardon bir daha olmaz
quote:
Alperen bence yapma.O kadar büyük bi benzerlik yok Ben yapmıycam yani en azından.Sadece map isimleri aynı diye böyle yapman gereksiz.
quote:
Orjinalden alıntı: Th€King
quote:
Alperen bence yapma.O kadar büyük bi benzerlik yok Ben yapmıycam yani en azından.Sadece map isimleri aynı diye böyle yapman gereksiz.
+1 ztn senin rpn kadar oyuna rağbet yok
quote:
Orjinalden alıntı: Th€King
quote:
Nasıl farklılık yok bizim eski tema, bölümler aynı o haritaların adını da biz bulmuştuk. Banladıkça küfredecem lan... ,
sen bir çık siteden görecen o zmn...
tek delikanlı theking şu anda saol the king
siteye girer misin
quote:
Orjinalden alıntı: YineDc!
tek delikanlı theking şu anda saol the king
Önemli değil kardesim.Sanırım ilk RP açma deneyimin?Neyse üye olalım bakalım.
Daha internettesin çık da gör siteyi bir daha geldiğinde.
hahahah :D Arkadaşlar pat diyince rp olmuyo.ayrıca YineDc!! arkadasim seni kınıyorum.adamlar yapmış o kadar emek sarfetmiş.sende kafandan bişi üretebilirsin...
ben üye oldum bakıcaz bakalım artık nasıl olduğuna
quote:
Daha internettesin çık da gör siteyi bir daha geldiğinde.
Post kasmak için elinden geleni yapıyon
Kolay gelsin..
bıktık rp lerden yaw yeter
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme