♻ Pokémon and respective character names/images are trademarks and copyrights of their respective owners. ✯ PokemonPets is not affiliated with Nintendo, The Pokémon Company Creatures Inc. or Game Freak.
Yok mu oynayan?
Ben bir bakıcam ilgimi çekmedi değil
Oyundaki Nickim The Windy takıldığınız yerde yardımcı olurum. :)
Ben sizi şikayet etmekten usandım, siz aynı başlığı defalarca kez açmaktan bıkmadınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Rsith
Ben sizi şikayet etmekten usandım, siz aynı başlığı defalarca kez açmaktan bıkmadınız.
Seni niye bu kadar rahatsız ediyor ki? Forumdan bir çıkar mı gözetiyorsun yoksa yağ mı çekiyorsun? Moderatör değilsin bir şey değilsin. Oyun tutuyor ki açıyorlar. Oynayacaksan sen de gel, konu patlatma.
quote:
Orijinalden alıntı: smeagol343 Seni niye bu kadar rahatsız ediyor ki? Forumdan bir çıkar mı gözetiyorsun yoksa yağ mı çekiyorsun? Moderatör değilsin bir şey değilsin. Oyun tutuyor ki açıyorlar. Oynayacaksan sen de gel, konu patlatma.
Forum kurallarından bihaber kullanıcılardan gıcık alıyorum. Dikkat edersen oyunla ilgili de cümle kurmadım. Okuduğunu anlayabilecek kapasitede de değilsin. Aynı konuyu kopyala-yapıştır yaparak, periyodik olarak tekrar tekrar açıp, kim kime yağ çekiyor orası aşikar değil mi?
Orijinalden alıntı: smeagol343 Seni niye bu kadar rahatsız ediyor ki? Forumdan bir çıkar mı gözetiyorsun yoksa yağ mı çekiyorsun? Moderatör değilsin bir şey değilsin. Oyun tutuyor ki açıyorlar. Oynayacaksan sen de gel, konu patlatma.
Forum kurallarından bihaber kullanıcılardan gıcık alıyorum. Dikkat edersen oyunla ilgili de cümle kurmadım. Okuduğunu anlayabilecek kapasitede de değilsin. Aynı konuyu kopyala-yapıştır yaparak, periyodik olarak tekrar tekrar açıp, kim kime yağ çekiyor orası aşikar değil mi?
Sen bu "yüzbaşı" olayına kendini fazla kaptırmışsın. Kapasiteden bahsediyorsun, beni ne kadar tanıyorsun ki? Yağ çekmiyorum fakat bir çıkarım var. Bu reklamı yapınca bir ödül alıyorum belki de. Fakat sen burada "gıcık almak" olarak üstünü kapatıp da, nereye forsunu basıyorsun? Ya da kime yağ çekiyorsun? Moderatör falan olmak istiyorsan eğer forumuma gel egolarını tatmin edebilirim senin. Eşinden korkan, sokaktan geçen insanlardan korkan adam; klavyesini eline alınca film karakterlerine dönüyor.
smeagol343S
kullanıcısına yanıt
Yazdığım şeyi bir senede anca anlayabilmişsin, güldüm. Senin gibi bir sürü aç, aynı konuyu açıyor farkında mısın? Sen ödül alacaksın diye millet senin gereksiz spamlarını görmek zorunda değil. Üstünü kapatacak bir şey yok; kurallar apaçık ortada. Senin yaşın kadar forum yöneticiliği yaptım ben. Ayrıca o terbiyesiz laflarına da sadece tebessüm ediyor, akıl yaşına veriyorum. Hadsiz. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Rsith
Yazdığım şeyi bir senede anca anlayabilmişsin, güldüm. Senin gibi bir sürü aç, aynı konuyu açıyor farkında mısın? Sen ödül alacaksın diye millet senin gereksiz spamlarını görmek zorunda değil. Üstünü kapatacak bir şey yok; kurallar apaçık ortada. Senin yaşın kadar forum yöneticiliği yaptım ben. Ayrıca o terbiyesiz laflarına da sadece tebessüm ediyor, akıl yaşına veriyorum. Hadsiz. :)
Yazdığım cevabın içinde "terbiyesiz" olarak nitelendirdiğin kelimeleri yazar mısın lütfen. Çok merak ettim doğrusu. Algıma laf atıp duruyorsun fakat tartıştıkça kimin algısında bir problem olduğu ortaya çıkıyor. Hadi, seni bekliyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme