GİRİŞ TIKLASite bu,benim açtığım bir pokemon rp sidir.Aslında önceden açacaktım ama vakit olmadı şimdi açıyorum,okullar olduğu oynamayabilirsiniz ama bence hayatımda açtığım en güzel rp budur...
quote:
Orjinalden alıntı: BiotiC
GİRİŞ TIKLA Site bu,benim açtığım bir pokemon rp sidir.Aslında önceden açacaktım ama vakit olmadı şimdi açıyorum,okullar olduğu oynamayabilirsiniz ama bence hayatımda açtığım en güzel rp budur...
Bu lafı her rp açışında sölüyorsun
O zaman il rp'mdi.
güzele benziyor
Cidden çok güzel olmuş ellerine sağlık ne diyeyim.Bu tür RP'lere çok katılmam ama üye olacağım.Seni tebrik ediyorum.Tema da bence çok güzel olmuş.Değişikliğe falan sakın gitme gayet hoş.Nickim Caster Dennis.Birde senden rican RP'leri biraz daha anime'ye dayandırarak yap.Mesela hemen tak diye ateş Pokémonları çıkmasında önce Pidgey,Hoothoot,Taillow,Starly gibi Pokémonlar sonra Wurmple,Caterpie,Weedle gibi.Daha ilerledikçe diğer Pokémonlar çıksın.
Bedava kurulmuş siteye asla girmem. Bence oyun yapıyorsan 10 yada 20 ytl fazla birşey değil. Şu an bu site tıklamaya bile değmez.
quote:
Orjinalden alıntı: dark_flame
Bedava kurulmuş siteye asla girmem. Bence oyun yapıyorsan 10 yada 20 ytl fazla birşey değil. Şu an bu site tıklamaya bile değmez.
Ama diğer ücretsiz sitelere bakılırsa bence iyi.Eğer öyle bir iddaa öne sürüyorsun kanıtla ya da genel bi ifade kullanma şevk kırıcı oluyor.Onun yerine 1. tekil şahıs iyelik ekini kullanırsan kişi için daha iyi olabilir.
Kimse sevmedimi yaaa
gzle benzio yaz olsa baslardım
Normalde RPleri sevmem bu yüzden oynamadım ama emin ol gördüğüm en güzel RP
Hala oynamak isteyen var mı? :(
2 senelik hortlak yapmışsın tebrikler.
Teşekkür ederim :)
Ne desem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme