Şimdi Ara

PokemonVortex Event'teki Adminlerin Pokelerini Nasıl Yenebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlık yeterince açık. Tüm Gym leri , Battle Frontierleri ve Events'leri yendim fakat en alttaki PokemonVortex admin takımını yenemiyorum. Nasıl yenebileceğime dair bi önerisi olan var mı?

• efsane içinse yenmene gerek yo kben eventlere başlamadığım halde darkrown ho-oh ve regigigas efsanelerini buldum he illa da yencem diyorsan dövüştüğün adamın pokesini google a yaz orda incele fire sa water pokenle saldır vs vs
  • Hileyle yenebilirsin eskiden oynarken oluyodu o hile forumda biri paylaşmıştı görmüştüm.Daha doğrusu hile değilde bi kurnazlık diyelim biz ona . Sakın beni hileci biri sanmayın Vortex'i zaten öylesine oynuyodum oluyor mu diye denemiştim bu hileyi

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 30 Ağustos 2012; 15:00:29 >
  • Efsane için değil. Efsane çıkarttım bikaç tane ama adminlerin pokeleri 150 level zaten, ayrıca skilleride farlı olduğundan ateşe karşı su vb. şekilde de kullansan dahi yenemiyorsun. Mew' a skill aldım 100 bin paraya oda en fazla 200 vuruyor. E zaten 600 canı var admin pokesinin. İş zor yani. Belki skill alarak yenebiliriz ama hangi skillerin ne işe yaradığını pek bilmiyorum. Bu konuda herhangi bir link varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

Hileyle yenebilirsin eskiden oynarken oluyodu o hile forumda biri paylaşmıştı görmüştüm.Daha doğrusu hile değilde bi kurnazlık diyelim biz ona . Sakın beni hileci biri sanmayın Vortex'i zaten öylesine oynuyodum oluyor mu diye denemiştim bu hileyi

Edit:İmla

vortex de hileci olmayan mı var

top trainers rakamlarına bak

7,371,510 savaş yapmış eleman

ve bu adam hileci değil diyeceksin

her savaş 10 sn alsa = 20476 saat savaş yapmış demektir

ben size istatistik olarak aynı tarzda (web tabanlı) olan benim oyundaki en çok savaş yapan kullanıcı savaş sayısını söyliyim

113,186

ki bendede hile vardı kısmide olsa ama onuda büyük oranda son önlemler ile engelledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 2 Eylül 2012; 2:53:51 >

• Hile linki verir misiniz
  • arkadaşlar öle indirmeli değil bu hile trainer var o traninerle savaşarak pokelere çabucak level atlatırsınız. Bu adamları yenmenin en iyi yolu hangi pokenin hangisini yeneceğini bilmektir. elektirğin suyu suyun ateşi yendiğini bilmek gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Private serverdan birkaç SS
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.