Şimdi Ara

PokemonVortex Trade List

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Üstteki Pokemonlar için
    Normal Pokemonlar ;
    8.000.000 3 Efsane
    15.000.000. 6 Efsane
    20.000.000 10 Efsane

Efsane Pokemonlar ;
    8.000.000 4 Efsane
    15.000.000 8 Efsane

istiyorum. Siz sadece hangi efsane'yi istediğinizi konu altına, vortex nick ile yazın. Ben teklifi göndereceğim. Oyuna yeni başlayan arkadaşlar'da varsa Normal Efsane'yi ücretsiz olarak verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaladin. -- 5 Nisan 2013; 21:08:32 >

• Liste güncellenmiştir.
  • D Arceus için kaç exp istersin?
  • abi bana bir tane normal efsane yollar mısın ismim weebasstr
  • Merhabalar uzun süredir efsane pokemon mewtwo peşindeyim fakat daha bulamadım. Bir çok efsane pokemonum var fakat mewtwo yok sizden ricam bir adet mewtwonuza kaç adet efsane pokemon isterseniz verebilirim ismim mancorna
  • quote:

Orijinalden alıntı: mancorna

Merhabalar uzun süredir efsane pokemon mewtwo peşindeyim fakat daha bulamadım. Bir çok efsane pokemonum var fakat mewtwo yok sizden ricam bir adet mewtwonuza kaç adet efsane pokemon isterseniz verebilirim ismim mancorna

Mewtwo takas edebilirim fakat karşılığında Salamance, Moltres ve Victini istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vveerraa -- 15 Nisan 2013; 19:45:26 >
  • shiny ho-oh lazım bana karsılıgında ne istersin ? vortex nick. yetkin35
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben yeni başladım bütün hepsini bitirdim elite 4 frontier gym filan ve 1 tane legendary cıkmadı 1 tane... nickim Rither7
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.