Şimdi Ara

PokemonWorld Test Versiyonu Ve Sitesi Açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun Sonunda Tamamlandı Ve Test Versiyonu Açıldı Oyunun Asıl Sitesinin Adresi :www.pokemonworldrpg.co.nr

Yükleme Bölümünden oyunU yükleyebilir
    Ve OyuN Hakkında bilgi edinebilirsiniz
    Ayrıca Ekran Görüntülerinide Forumlarda Bulabilirsiniz

• Pokémon Union bana tanıdık geliyo ama neyse...
  • www.freedomain.co.nr adresinden aynı siteye yönlendirme alınmış bu kadar basit
  • ben denedim indirmiyo
  • Oyun Hata weriyo
  • en büyük pokemoncrater başka büyük yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRaK_1172

en büyük pokemoncrater başka büyük yok

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sezew

Oyun Hata weriyo

Trojen Olmasın
  • Sildim Hemen Zaten
  • bence temiz ama trojen olmassa iiidir yoksa abim beni öldürür bu arada oynu indirdim
  • Arkadaşlar Oyun Çoğu Bilgisayarda Hata Vermektedir Bunun Çözümü Basittir. Ama Yeri Burası Değildir :D

Ayrıca Yüklerken Lütfen Antivirüsü Açında içiniz rahat etsin :D

Oyun Hata Veriyorsaki Büyük ihtimal Verecektir.Bunu Oyunun Forumundaki Problemler Bölümüne Yazdığınızda Anında Probleminizin Çözümü Yazılacaktır.

Oyunun Forumu Burası Değil Orasıdır .

İYİ Oyunlar....
  • Ayrıca Bu Oyuna bir girdiğinizde bu sadece test olmasına ve tüm özellikleri sunmasa bile oyundan kopamazsınız . bu yüzdende foruma üye olmanız çok gereklidir probleminiz olsun olmasın üye oluN :D
  • Zaten Foruma bi girin ekran görüntülerine fln bakın anlarsınız oyunun güzelliğini henüz test olmasına az özellik olmasına rağmen :D manyak gibi oynuyorum günde 7 saat :D

Zaten Server 7 saat açık kalıo: D
  • Aa Sitede Kurubi Açıkladı !!!!

Olmamasının Nedenini !!! Upload Bozulmuş Yeniden Upload Ediyormuş Oyunu :)

Upload Edince Yenilicekmiş Yükleme Adresini !!!
  • bence PokemonTV'nin ADı AnıLıo Ama NeYSe BuaRaDA İndirlmio bende NOD32 Var Trojan & Çerez Var Dİyor.. Önemleri Alın Akaşkanlı GreZa Yükleyin!
  • Ben PokemonTv Yim Zaten :D
  • ARKADAŞLAR OYUN HATA VERİYORDU ÇÜNKÜ BOZUKTU
    GÖREVLİLER DOĞRUSUNU UPLOAD EDİYORLAR MAX. 15 DK. SONRA TEKRAR İNDİREBİLİRSİNİZ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXx_bluefire_xXx -- 19 Mayıs 2007; 22:14:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pankil

Ben PokemonTv Yim Zaten :D

Kardeş Oyunun Orjinali TroJenli Zati Sana Suç Bulamam!
  • Doğru Oyunun Orjinali Trojenli diyorlardı ama ben trojan fln koymamıştım ounun için değiştirdim linki zaten :) 10larca kişi oynuyor oyunu 1 aydıR: D DH dekiler uyuyor diye forum fln açtım :D
  • Neden Bu Kadar Şüpheyle Yaklaştığınızı anlamıyorum :D

Cratere Başlarkende Böle Şüpheliydiniz Yoksa Türk Halkının Bunu Yapamayacağı Veya Şerefsiz Olduğunumu Düşünüyorsunuz :D

Hem Çok Önemli Bilgisayarınız :D sanki Bankacısınız Ha ! Görende Milyon DolarlıK BankA Hesabı Var SancaK :D Uyduruk Pokemon crater şifrelerinizimi çalcam sanıyorsunuz ya anlamadım :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.