eet :D war biras :D 2008 uğurlu gelio galiba Oğlak burcunun yılı bu sene belki ondandır :D
inş. böle devam edersin kardeş
saolasın inş sanada uğrar şans :D
inş. ama bana şans mans uğramaz
geçmiş olsun o zaman :D
saol dahada oynamıcam oyuna giremiom artık bırakdım !!neyse arkdşlar bugun yeni pc gelio DUA edin arkdşlar bugun gelmezse yarın gelcek ama bende bekliyemiom ltfn DUA edin
ii hayırlı olsun.Senin pokemonwarriors ta ID n warsa ve oynamıcaksan bana vermsn acaba :?
quote:
Orjinalden alıntı: zhanlioglu007
yok ya :D ne zekisin sen ole akıl fışkırıo maşallah zapdosu bi yakalasam kralı gelse kesemes bidaha saten.Zapdos la her canavarı keserim yakalarım ben :D Zapdos yakalanmıo işte :S Zapdosu yense bi 90 100 lvl golem onix rhydon filan yener kaya pokeleri baska hiçbiri yenemez.
Türkçesinide söyle lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: / AzuRiLL \
quote:
Orjinalden alıntı: zhanlioglu007
yok ya :D ne zekisin sen ole akıl fışkırıo maşallah zapdosu bi yakalasam kralı gelse kesemes bidaha saten.Zapdos la her canavarı keserim yakalarım ben :D Zapdos yakalanmıo işte :S Zapdosu yense bi 90 100 lvl golem onix rhydon filan yener kaya pokeleri baska hiçbiri yenemez.
Türkçesinide söyle lütfen
Neyyy anlamadım arapçamı yazmışım :D
otuz dört level ponyta çıktı yakalayamadım:D
nede uzaklaştırma cezası aldı ?
upupupupupupupupu
quote:
Orjinalden alıntı: DRAGON_61
nede uzaklaştırma cezası aldı ?
Küfür Ettiği İçin
quote:
Küfür Ettiği için
1:kime
2:neden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme