ya dün 15bin adım yürüdüm yine sadece ratata çıktı :D bi mukorow çıktı 2 kere okadar çözemedim bu işi :/ 200 e yakın wat harcadım
Pokewalker cepteyken kendi kendine kapanıyor doğal olarak. Sürekli unutmadan açmak gerekiyor? Yoksa ben mi yanlış kullanıyorum...
Yoo, kapalı değil o esasen. Saymaya devam ediyor. :) YouTube'a pokéwalker diye yazıp aratın, sayısız pokéwalker hile yöntemleri videosu ile karşılaşacaksınız. Bazılarına çok güldüm.
Online oynamak isteyen varsa ben buradayım.
bende online oynamak isteyenle zevkle oynarım :) henuz en güçlü pokumanım 32 levelcik ama :)
Tamam; FC: 5242 5626 8107
Online da ne şekilde oynanıyor? beraber ilerleme mi yoksa karşılıklı kapışma mı?
en ufak bi fikrim yok :D
@aydogan, akşam eve gidince eklerim :)
Ahahah, çok güldüm. Karşılıklı kapışma, takas veya mini-oyunlar oynanıyor. Ekstrem bişi yok
beyler pokemon heart gold aldım ama kutuyu actıgımda poke waalkerı bı kez gordu ama o kayıtlı oyunu sıldıgımde poke walker bida dsi gormuyor nasıl sıfırlayabilirim yardımınızı bekliyorum
Online oynamam için modemi resetleyip ayarlarını yenilemem gerekecek. Sizce değer mi?
quote:
Orijinalden alıntı: DarkEternal
Online oynamam için modemi resetleyip ayarlarını yenilemem gerekecek. Sizce değer mi?
bence değer
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme