Şimdi Ara

Polar Montun Kolundaki Bayrak Logosu nasil Yok edilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bir sorum olacak ,, gecen internetteen uygun fiyata bir polar mont aldim mont cok kaliteli ancak dikkat etmedigim bir ayrintiyi,,, Polar mont bana ulasinca farkettim. polar montun sag kolunda Norvec bayraginin logosu var ve bu logo beni rahatsiz etti milliyetci ruhum agir basti ve montu bu sekilde giyemiyorum ,,, bu Norvec bayrak logosunu Basit bir yöntemle nasil yok edebilirim.. aklima ilk gelen bayragin üzerine 50 kurus büyüklügünde iki tane Ceket dügmesi dikmek yada üzerine ceptelefonu icin cep dikdirmek ,, baska ne olabilir arkadaslar kesip bicmeden

saygilar

Polar Montun  Kolundaki Bayrak Logosu  nasil Yok edilir Polar Montun  Kolundaki Bayrak Logosu  nasil Yok edilir

• hem sağ hemde sol kola amblem diktirebilirsin
  • Tuhafiyelerde armalar satılır hatta türk bayrağı olanlar bile var rahatlıkla bulursun al bitane annene falan diktir norveç bayrağının üstüne.
  • Fred Perry logosu veya Lacoste logosu dikte bari bi ise yarasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • giyilir o boşver
  • Selam arkadaslar

Cevaplar icin tesekkürler ama bugün kendim evde biseyler yapmaya calistim terzi ilgilenmedi ve logoyu logoyla kapatmakta istemedim kendim evde biseyler yaptim iyi oldu gibi Rengi pek tutmasada eski polardan bir parca kumas kestim ve Novec bayraginin üzerine sanki cep görünümü vererek kapattim üzerinde bide dügme diktim nasil olmus arkadaslar ??

saygilar
     Polar Montun  Kolundaki Bayrak Logosu  nasil Yok edilir Polar Montun  Kolundaki Bayrak Logosu  nasil Yok edilir

• sekilsef S kullanıcısına yanıt
    Olmus olmus polis cevirmesine girersen o cebinde ne var diye bakmaya calisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sekilsef S kullanıcısına yanıt
    Helal olsun kendin yaptıysan. Evde kalmazsın sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiHalinde. -- 28 Ocak 2016; 21:13:17 >
  • saolun Allah razi olsun Arkadaslar evet kendim ugrastim yaptim yaklasik 1-2 saat sürdü ama ,, ne fayda evde kaldik yas 35 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekilsef

Selam arkadaslar

Cevaplar icin tesekkürler ama bugün kendim evde biseyler yapmaya calistim terzi ilgilenmedi ve logoyu logoyla kapatmakta istemedim kendim evde biseyler yaptim iyi oldu gibi Rengi pek tutmasada eski polardan bir parca kumas kestim ve Novec bayraginin üzerine sanki cep görünümü vererek kapattim üzerinde bide dügme diktim nasil olmus arkadaslar ??

saygilar

hocam mont güzelmiş kaç tl

• Elinize sağlık güzel konu valla

• quote:

Orijinalden alıntı: CA18DET

quote:

Selam arkadaslar

saygilar

Valla benimde hoşuma gitmedi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

quote:

Orijinalden alıntı: CA18DET

quote:

Selam arkadaslar

saygilar

Valla benimde hoşuma gitmedi değil

saolun Arkadaslar ,,

Montu ben Yurttdisindan internet üzeri almistim Amazonda 30€ civarinda Markasi Black Canyon fena degil iscilik iyi yani bakalim artik rahatca giyebilirim

http://www.amazon.de/Black-Canyon-Herren-Fleecejacke/dp/B00AYEAHJ6/ref=cts_sp_2_cts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekilsef -- 28 Ocak 2016; 21:53:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ya herro ya merro

Fred Perry logosu veya Lacoste logosu dikte bari bi ise yarasin.

Hani gidiyordun forumdan yalanççı senı benden kaçmaz

• Konuyu okuyunca cevabı aldım editledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blgrçoban -- 28 Ocak 2016; 22:15:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.