Şimdi Ara

polarizasyon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3-4 aydır dt 9103 hd cihazımla digitürkü eutelsat uydusundan kullanmaktayım son bir haftadır kanalların yarısı göstermemeye başladı internetten göstermeyen frekansları araştırdığımda polarizasyonu dikey olan frekanslardan kanal alamadığımı farkettim. Çözüm olarak teknik servise götürdüm onlarda anlamadılar fabrika ayarlarına döndüm sonuç değişmedi sorun lnb de olabilirmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zafermtl Z kullanıcısına yanıt
    Serviste kutuyu baglamadiniz mi?yayin alabildiyseniz Lnb arizalidir ordada yayin alinmadiysa kutu arizalidir.

• Servise götürdüm. Ordada hiç kanal bulamadı dördüncü denemesinde kanalları buldu Kanal yükletip eve getirdim cihazı evde bağladığımda bulduğu kanallar göstermedi galiba diseq te sorun var
    Servisinki eutelsata direk bağlıydı bende diseqte 2 numaraya bağlı ayarı yaptım ama benden kanal aramamı istedi ayrıca daha önce bulunanlar silinecek yazdı bunu kabul ederek arama yaptım ama kanalların yarısı yok genel olarak dikey frekanslar yok
    Ayrıca kumanda üstündeki mod tuşunu biraz araştırdım galiba cihazı normal uydu alıcısı gibi kullanma tuşuymuş ama o tuş şu anda aktif değil bu tuşu aktif etmek için ne yapmak gerekiyor müşteri hizmetlerinide aradım ya bilerek bilgi vermiyolar yada gerçekten bilmiyolar

• Dün akşam kanallarınn hepsi geldi ayrıca normal kanallar gitmiş hd leri gelmiş 20-40 arası kanallar üstelik hiç bişe yapmadım bu digitürkü anlamıyorum boşuna 25 lira servis ücreti ödedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.