Şimdi Ara

POLEN FİLTRESİ NERDEN DEĞİŞİR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
61.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: efsanea_06

arkadaşlar megane nın polen filtresini çıkarırken kırıldı acaba ne kadardır polen filtresi?

Ben 20YTL ye almıştım(serviste 35YTL demişlerdi) belki daha da ucuza bulunabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selimiye

OLMUYOOOR (beceremedim)
    2004 megane II'nin polen filtresini çıkartmaya çalıştım ama çektiğimde hepsi çıkmıyor yarısı çıkıyor ve takılıyor, torpidonun altında bir çıkıntı var buraya takılıyor. tamamen nasıl çıkarttınız polen filtresini.

Dostum pole filtresinin iki adet kulakcığı vardır onlara bastır direk olarak çekmeye çalış hafif zorlanabilirsin ama sonuçta çıkar aşşağı doğru çekme direk karşıya doğru çekmeye çalış...Filteri çıkardıktan sonra klimayı 2-3 dk çalıştır...Çıkan pislikleri süpürgeyle alırsın daha sonra yeni filtreyi yazıları sana bakacak şekilde yerine tak...Kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: mendel50

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetozgen

Cliolarda sağ sileceğin altında siyah kapak kalkıyor. Polen filtreside onun altında. Serviste değiştirirlerken görmüştüm fakat kapağı nasıl çıkarda nerde vidası var bakmadım.

yarın bide oraya bakiim

hatırladığım kadarıyla 2 adet vida olması lazım önce büyük kapağı kaldırın daha sonra polen filterisinin ufak kapağı karşınıza çıkacaktır.onuda çıkartıp takabilirsiniz...Yarın ben bakar size daha detaylı bilgi veririm...
  • mrb..bende senin gibi hava filtresi ve bujilerimi kendim değiştiriyorum..severimde bu tür işleri..
    başka bişey lazımsa yazarsın..pdf dökümanlarıda mevcut..ok..kolay gelsin..

POLEN FİLTRESİ NERDEN DEĞİŞİR

quote:

Orjinalden alıntı: mendel50
    ARACIM 2004 MODEL CLİO DCI SYMBOL NORMALDE HAVA FİLTRESİNİ SIK SIK KENDİM DEĞİŞTİRİRİM AMA POLEN FİLTRESİ VARMIŞ NERDEDİR NASIL DEĞİŞİR BİLEN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM ARACIMIN Bİ ÇOK YERİNE BAKMAMA RAĞMEN GÖREMEDİM YERİNİ BİLEN VARMI

• quote:

Orjinalden alıntı: selimiye

OLMUYOOOR (beceremedim)
    2004 megane II'nin polen filtresini çıkartmaya çalıştım ama çektiğimde hepsi çıkmıyor yarısı çıkıyor ve takılıyor, torpidonun altında bir çıkıntı var buraya takılıyor. tamamen nasıl çıkarttınız polen filtresini.

Dostum pole filtresinin iki adet kulakcığı vardır onlara bastır direk olarak çekmeye çalış hafif zorlanabilirsin ama sonuçta çıkar aşşağı doğru çekme direk karşıya doğru çekmeye çalış...Filteri çıkardıktan sonra klimayı 2-3 dk çalıştır...Çıkan pislikleri süpürgeyle alırsın daha sonra yeni filtreyi yazıları sana bakacak şekilde yerine tak...Kolay gelsin

bedrim, polen filtresini yerinden çekince geldi ama tamamen çıkmadı, torpidonun altındaki çıkıntıya takılıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: bedrim

• dostum torpidoyu çıkarmadan çıkaramazsın torpidoyu sökmen lazım yerinden...bugün yaklaşık 10 tane polen değiştirdim hiçbirinde takılma olmadı
  • torpidoyu çıkarmak zormu acaba, resimli anlatım mümkünmü?
    torpidoyu çıkarmayı denedim ama beceremedim :(
    torpido kapağını açtığımda orada 3 tane vida var, onlardan başka nerelerden bağlantısı var torpidonun.
    "bedrim" olayı biraz açman mümkünmü?

--------------------------------------------------
    bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıpmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimiye -- 30 Temmuz 2007; 15:53:47 >
  • Torpidonun nasıl çıkarılacağını bilen varmı?
  • 10 lira polen filtresi ben değiştirttim ayrıca makyajlı megan 1 lerde filtre ön camın önundeki sürücü hava ızgarasının altında motor kaputunu açarak ulaşablirsiniz
  • arkadaşlar bende polen flitresini çıkardım ama torpidoya takılıyor torpido nasıl çıkar içindeki vidaları sökerekmi ben sökemedim oldukça sıkı anlatırsanız sevinirim
  • ben torpidoyu sökmeden çıkarttım ama takılmada olmadı değil torpidonun sökülmesini biliyorum akşama resimlerle anlatırım
  • çok teşekkürler torpido çıkmadan ben çıkaramadım çokta zorlamayım dedim. çok tşkr
  • başlık polen filitresi olduğu için konu dağılmasın diye buraya yazmadım
    megane II bölümü 31. sayfada bulabilirsiniz torpidonun nasıl söküldüğünü
    http://forum.donanimhaber.com/m_6890275/mpage_31/tm.htm
    iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tturnusol -- 5 Ağustos 2007; 13:04:21 >
  • megane-1 için bilgisi olan varmı?
  • dostum ellerine sağlık ama hakketen zormuş bu torpidoyı sökmek. tşkrler
  • sağolasın tturnusol, sen olmasan ne yapardık bilmiyorum.
  • güncel
  • Clio larda polen filtresi ramsay ın anlattığı şekilde aracın dışından yani ön camın sağ tarafından yapılıyor. Ancak araç symbol ise bu mümkün değil. (2007 ve 2008 makyajlıları bilmiyorum) Oradaki plastik kapak söküldüğünde polen filtresinin yeri görülüyor ama açılır bi kapak yok. Bütün imal edilmiş. 2000-2006 arasındaki symbollerde eğer isteğe bağlı alınmamışsa polen filtresi yok, sadece yeri var. Ne de olsa yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı..
  • Laguna II'lerde nerede filtre arkadaşlar ?
  • iyi çalışma
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.