Şimdi Ara

polis akademisi ve üniversite (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
3.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Harekât

öyle bir şey yok.Dondurma olayı da yok.Sadece sayılı kişi yapabilir akademi de böyle birşey onunda ayrı bir sistemi var.Ayrıca ankarada olma zorunluluğu var.

hocam benim akademi randevu tarihi yarina verildi.siram 89 sizcevkac gibi orda olmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquerorrost

quote:

öyle bir şey yok.Dondurma olayı da yok.Sadece sayılı kişi yapabilir akademi de böyle birşey onunda ayrı bir sistemi var.Ayrıca ankarada olma zorunluluğu var.

hocam benim akademi randevu tarihi yarina verildi.siram 89 sizcevkac gibi orda olmaliyim

Kusura bakmayın görmemişim de erken gitmişsinizdir umarım.Ne yapabildiniz geçebildiniz mi? Zorladılar mı?
  • quote:

quote:

quote:

Kusura bakmayın görmemişim de erken gitmişsinizdir umarım.Ne yapabildiniz geçebildiniz mi? Zorladılar mı?

walla soyismin basharfine glre siraya koydular.benimki D idi :) walla mulakati gectik ordan spora, hizli yaptigmi dusunuyorum.gectim heralde, hoca arkadan aferin saglam cocuk diyodu :) sonuclar web sitesinde saat 17:00 da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

walla soyismin basharfine glre siraya koydular.benimki D idi :) walla mulakati gectik ordan spora, hizli yaptigmi dusunuyorum.gectim heralde, hoca arkadan aferin saglam cocuk diyodu :) sonuclar web sitesinde saat 17:00 da.

Mülakatta ne sordular? Gene zarf usülü mü?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mülakatta ne sordular? Gene zarf usülü mü?

aynen cok lakayt di be oyle mulakat mi olur velhasil iyiydi yani:) haci sen ne diyosun torpil isine?

• Kardeş barfiks demirinin boyu kaç metre zıplamak gerekiyomu tutabilmek için. 180 boy var bende ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trivela67

Kardeş barfiks demirinin boyu kaç metre zıplamak gerekiyomu tutabilmek için. 180 boy var bende ?

ben zipladim boy 1.75, walla kasmiyo ole ya zor dgl yani

• quote:

quote:

Kardeş barfiks demirinin boyu kaç metre zıplamak gerekiyomu tutabilmek için. 180 boy var bende ?

ben kollar demirdeyken bayaa havadaydim heralde, bilmem

• quote:

quote:

quote:

deme ya.. korktugum basıma geldi. havada fazla asılı kalınca yani demir yüksek olunca daha cok zorlanıyorum ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

deme ya.. korktugum basıma geldi. havada fazla asılı kalınca yani demir yüksek olunca daha cok zorlanıyorum ben

oo amma da yaptin ha sole tabura filan getirsier ole olsaaa

• o kadar da demiyorum da mesafe biraz az olsa cok iyi olurdu benim için.. neyse 1 haftam daha var yüksek çalışayım bari
  • o kadar da demiyorum da mesafe biraz az olsa cok iyi olurdu benim için.. neyse 1 haftam daha var yüksek çalışayım bari
  • quote:

o kadar da demiyorum da mesafe biraz az olsa cok iyi olurdu benim için.. neyse 1 haftam daha var yüksek çalışayım bari

yani, abi rahatlatmk soyluyorm nakn kasmayin o kadar eger atletik birysenoz.onemli olan yzili

• atletik değilim 180 boy 83 kilo :) pmyo mülakatlarından geçtim 50 saniyede ona benzer bir parkur ama bilmiyorum bakacaz artık 13 agustosta..
  • quote:

atletik değilim 180 boy 83 kilo :) pmyo mülakatlarından geçtim 50 saniyede ona benzer bir parkur ama bilmiyorum bakacaz artık 13 agustosta..

hayirli kardesim insallah gecersin ya:)

• inşallah dostum
  • Abicim valla akademi kazanıp hala hukuk mu direniyorsun ? Konunun amacını değişmek gibi olmasında ülkede hukuk mu kaldı sanki benim arkadaş marmarada hukuk okuyor son senesi bunun arkadası var pmyo bitirmiş annesine ev babasına araba almış ve hukuk okuyan arkadaş henüz 4. senesinde bi kere pmyo okuyup hayata atılan adam aylık 2 bin tl alıyor 12 ayda 24bin tl alsa aylık harcasa gene en az 15 bin senelik kalır 24 ayda 30 sıkarsan dişini 35 bin bile olur düşün ne kadar cüzzi bir rakam değil mi ? 35 bin tl nere 4.senesinde suan calısan arkadaşım nere ? Tamam hukugunda kendine göre bir yeri var ama savcı sınav skandallarına bir bak derim geçmiş haberlere falan malum parti vekillere resmen torpil yaptıkları görüntüler var ve 2000 li yıllardan bu yana ugrasan birsürü hukuk mezunu savcı sınavına girenler var genede sana bağlı kardeşim bence akademi oku hazır meslek direk komiser ol,mis gibi iş.4 sene mezun olursun en az maaşın 2bin hatta daha yüksek olur.
    Benim hedefimde yazılım mühendisliği yada bilgisayar mühendisliği ama şöle olur gider pmyo mülakatları kazanırım yerleşirim o mühendislikler göze bile gelmez,bu ulkede paran varsa yaşarsın yoksa acıkta kalırsın ne mühendisler var alayı açıkta gezinip duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 7 Ağustos 2012; 7:57:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Abicim valla akademi kazanıp hala hukuk mu direniyorsun ? Konunun amacını değişmek gibi olmasında ülkede hukuk mu kaldı sanki benim arkadaş marmarada hukuk okuyor son senesi bunun arkadası var pmyo bitirmiş annesine ev babasına araba almış ve hukuk okuyan arkadaş henüz 4. senesinde bi kere pmyo okuyup hayata atılan adam aylık 2 bin tl alıyor 12 ayda 24bin tl alsa aylık harcasa gene en az 15 bin senelik kalır 24 ayda 30 sıkarsan dişini 35 bin bile olur düşün ne kadar cüzzi bir rakam değil mi ? 35 bin tl nere 4.senesinde suan calısan arkadaşım nere ? Tamam hukugunda kendine göre bir yeri var ama savcı sınav skandallarına bir bak derim geçmiş haberlere falan malum parti vekillere resmen torpil yaptıkları görüntüler var ve 2000 li yıllardan bu yana ugrasan birsürü hukuk mezunu savcı sınavına girenler var genede sana bağlı kardeşim bence akademi oku hazır meslek direk komiser ol,mis gibi iş.4 sene mezun olursun en az maaşın 2bin hatta daha yüksek olur.
    Benim hedefimde yazılım mühendisliği yada bilgisayar mühendisliği ama şöle olur gider pmyo mülakatları kazanırım yerleşirim o mühendislikler göze bile gelmez,bu ulkede paran varsa yaşarsın yoksa acıkta kalırsın ne mühendisler var alayı açıkta gezinip duruyor.

walla oyle diyosun da hukukun da geniş bi yelpazesi var yani, nereye cekersen oraya gidiyo.pa ya gelince garanti isbasi avantaji var tabi, bilmiyorum yazili sinav var zaten daha kazanmadik :)p

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.