Şimdi Ara

Polis Hariç Herkes Zam Aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Polis zaten hükümete oy veriyor,hükümetin amacı oy alamadığı kesimlerden oy toplamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

quote:

Orijinalden alıntı: 24google

quote:

Orijinalden alıntı: mufat

kamu çalışanlarına verilecek maaşla ilgili düzenleme yapılması lazım.. akşama kadar masabaşı oturan memurla gece sabahlara kadar acilde hasta bakan yakınlarıyla mücadele eden doktorun ya da tehlikeli bölgelerde görev yapan nöbet tutan polisin maaşı tabi ki bir olmamalı.. çok adaletsizlik var maalesef kamuda...

Doğu'da görev yapan askerler ve emin değilim ama polisler 700 lira tazminat alıyor.

Aslinda dogudaki dag gorevlerine falan bakildiginda bu parayi hak ediyorlar..(Ozel harekattan bahsediyorum) Ayrica her ay degil yazin aliyorlar.. (Yanlis olabilir ama oyle hatirliyorum..)

Babamda asker biliyorum her ay alınıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mufat

kamu çalışanlarına verilecek maaşla ilgili düzenleme yapılması lazım.. akşama kadar masabaşı oturan memurla gece sabahlara kadar acilde hasta bakan yakınlarıyla mücadele eden doktorun ya da tehlikeli bölgelerde görev yapan nöbet tutan polisin maaşı tabi ki bir olmamalı.. çok adaletsizlik var maalesef kamuda...

Doğu'da görev yapan askerler ve emin değilim ama polisler 700 lira tazminat alıyor.

Aslinda dogudaki dag gorevlerine falan bakildiginda bu parayi hak ediyorlar..(Ozel harekattan bahsediyorum) Ayrica her ay degil yazin aliyorlar.. (Yanlis olabilir ama oyle hatirliyorum..)

Babamda asker biliyorum her ay alınıyor.

Vallahi bilmiyorum hocam..
    Dogudan cikali 4. yil oldu..
    Ama sunuda belirteyim , gecen yil Kastamonuda bir olay olmustu. Bilmem hatirlar misiniz? O olaydan sonra ben babami , ilk kez Eylulde gordum.. Yanlis hatirlamiyorsam , olay Mayista olmustu..
    Tamam bende teskilatin cogunu sevmiyorum ama , hak vermek gerekir ki bazi birimlerin isi hakikaten zor..
    Ve bu sene , ilce gorevi yeniden basladi..
    Bir hafta merkez , bir hafta ilce..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sendikası yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.