Şimdi Ara

Polisaj Seti Sünger Seçimi Yardım ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

quote:

Yol yakınken seti iade edin. Hem devir sayısı, hem basınçta bayılacak olması, hem de aşırı ısınması ve buna karşın iş yapmaması gibi nedenler var.. Boşa almışsınız..

evet hocam bu benim makinaya uymadı diyip iademi etsem ?

peki ne gibi bir makina almam lazım

Bu tamamen bütçeye bağlı. Fakat benim önerim, detailing tabir edilen işleme başlayacaksanız ilk etapta elle çalışmanız ve bu konuda uzmanlaşmış forumları uzun uzun okumanız olacaktır. Türkiye’de detailingturkey.com ve forumboyakoruma.com önde gelen sitelerdir. Buraları inceledikçe aklınızda ufak ufak fikir oluşur.

peki hocam ben ürünü iade etmemeyi düşünüyorum çünkü elle elimi yorucağıma makinayla 2 dk da yapmak daha mantıklı değilmi ilerde polisajda alırım.

yoksa ürünü kullanmadan iademi edeyim ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yol yakınken seti iade edin. Hem devir sayısı, hem basınçta bayılacak olması, hem de aşırı ısınması ve buna karşın iş yapmaması gibi nedenler var.. Boşa almışsınız..

evet hocam bu benim makinaya uymadı diyip iademi etsem ?

peki ne gibi bir makina almam lazım

Bu tamamen bütçeye bağlı. Fakat benim önerim, detailing tabir edilen işleme başlayacaksanız ilk etapta elle çalışmanız ve bu konuda uzmanlaşmış forumları uzun uzun okumanız olacaktır. Türkiye’de detailingturkey.com ve forumboyakoruma.com önde gelen sitelerdir. Buraları inceledikçe aklınızda ufak ufak fikir oluşur.

peki hocam ben ürünü iade etmemeyi düşünüyorum çünkü elle elimi yorucağıma makinayla 2 dk da yapmak daha mantıklı değilmi ilerde polisajda alırım.

yoksa ürünü kullanmadan iademi edeyim ?

Kullanmadan iade edin. Polisaj basıncı yaptığınızda akülü vidalama bayılır. Uzun süreli kullanımda (tüm işlemler en az iki saatte biter) ısınır ve güçten düşer. Elle ya da polisaj makinesiyle yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahsettiğiniz matkap ucu şarjlı tornavida ile hiçbir işe yaramaz.

Kullanim amacı da cila dan ziyade far parlatmak içindir.

Amacınız çizik gidermek ise asindirici ürün, pad ve devir ayarlı polisaj makinesi edinmelisiniz.

Yok ben cila sürüp parlaticam diyorsaniz makineye gerek yok. Yuvarlak köpük pade incecik sürer yüzeye uygularsiniz.

Asindirici polisaj ve pasta ürünleri belli bir sicaklikta parcalanip yüzeyi parlatir. Bu yüzden makineye gerek var.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Bahsettiğiniz matkap ucu şarjlı tornavida ile hiçbir işe yaramaz.

Amacınız çizik gidermek ise asindirici ürün, pad ve devir ayarlı polisaj makinesi edinmelisiniz.

Yok ben cila sürüp parlaticam diyorsaniz makineye gerek yok. Yuvarlak köpük pade incecik sürer yüzeye uygularsiniz.

Asindirici polisaj ve pasta ürünleri belli bir sicaklikta parcalanip yüzeyi parlatir. Bu yüzden makineye gerek var.

peki ilginiz için teşekkür ederim.
    malesef bugün kullandım ben memnun kaldım.
    cilada hiç zorlanmadı gayet güzel oldu arabanın yarısı tamam oldu.
    bitince fotoğraflarını atarım en yakın zamanda.

polisaj makinası kullanma şansım yok. 25 mt uzatma kablosu almam lazım ama yakın zamanda almayı planlıyorum.

ondan sonra 1 tane polisaj makinası alırım.

Plastx ile zımpara yapmadan farla sürsek nasıl olur ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Bahsettiğiniz matkap ucu şarjlı tornavida ile hiçbir işe yaramaz.

peki ilginiz için teşekkür ederim.
    malesef bugün kullandım ben memnun kaldım.
    cilada hiç zorlanmadı gayet güzel oldu arabanın yarısı tamam oldu.
    bitince fotoğraflarını atarım en yakın zamanda.

polisaj makinası kullanma şansım yok. 25 mt uzatma kablosu almam lazım ama yakın zamanda almayı planlıyorum.

ondan sonra 1 tane polisaj makinası alırım.

Plastx ile zımpara yapmadan farla sürsek nasıl olur ?

Eskisinden iyi, zımparadan kötü olur.

• ben elle yapıyorum ve aracım ticari araç olması nedediyle normal araçtan büyük elle 2 saat sürüyo cilanın bendeki cilanın ayrıyetten cama bi zararı. Tabi silecekle silinen camlara yaparsan ses yapar. Ama ben sürücü ve yolcu tarafı camlara sürüyorum yağmur kaydırıcı gibi görev görüyo camda yağmur suları hızlı bi şekilde akıp gidiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

ben elle yapıyorum ve aracım ticari araç olması nedediyle normal araçtan büyük elle 2 saat sürüyo cilanın bendeki cilanın ayrıyetten cama bi zararı. Tabi silecekle silinen camlara yaparsan ses yapar. Ama ben sürücü ve yolcu tarafı camlara sürüyorum yağmur kaydırıcı gibi görev görüyo camda yağmur suları hızlı bi şekilde akıp gidiyo.

ben genede sürmücem gerek yok plastikleri boya bantlarıyla bantılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.