Şimdi Ara

polise yol vermek zorunlumudur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Koruyan ve korunan araçlara istesen de istemesen de yol vermek zorundasın, o esnada Allah korusun ufak bir tehlike olduğunu düşün konvoyda, emin ol senden bilirler. Durup dururken kendinizi yakmayın, egonuzu kırmaya çalışın.
  • ne çok polis ve asker düşmanı var çok hayret ediyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polise herzaman yol verilir çünkü keyfinden gezintiye çıkmamıştır öyle bile olsa devlet memurunu engellemekten yapıştırır cezayı isterse, hiç bulaşmaya zıtlık çıkarmaya gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkererol

Emniyet şeridi olan tem yolunda sol şeritten siren ve lambalarla bakana eskortluk eden konvoya yaklaşık 5-6 dakika yol vermedim. Acil bir durum olmadığını düşünerek gerekirse emniyet şerisinden giderler diye düşündüm ama karşılıklı inatlaştık.

Geçiş üstünlüğü olmadığını düşünüyordum açıkçası, plakaya ceza gelebilir mi?

Bir şey olmaz merak etmeyin.
    Çakarlara ben de hayatta yol vermem. Önüne gelen taktırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

Bırakın geçsinler

Görevli olmadığı halde yetkisini kötüye kullanan bu tarz ş..... ler bi gün cezasını bi yerde çeker,

Örnek olay,

Bir zamanlar yaşadığım ile yeni hakim atanır, daha yaşı 25 falan, altında kaç model olduğunu bilmiyorum ama babasından yadigar Ford Tanus var,
    gece saat 1 civarı falan, arkadaşının evinden kendi evine gidiyor,

hakimin önünde polis aracı gidiyor ve ilerde kırmızı yanıyor, polis durmuyor geçiyor hakimde hemen ardından geçiyor,
    polis hemen dur diyor kenara çekiyor,

polisler hakimi tanımıyor, daha 25 yaşlarında altında tanus olan bi çocuk sanıyor,

Polis Delikanlı kırmızıda geçtin,
    Hakim Sizde geçtiniz
    Polis Ben polisim sen kimsin bana cevap veriyon,
    Hakim ben vatandaşım,
    Polis ben geçerim sen geçemezsin
    Hakim Şuan devriye geziyorsun bu durumda kırmızıda geçme hakkın yok, yetkilerinizi iyi öğrenin,
    Polis Çıkar lan ehliyeti ruhsatı
    Hakim Al.

Hakim cezayı alır evine gider, ertesi gün direkt il emniyet müdürüne bi telefon, sen ve şu iki polis hemen gelin,

Polisler müdürleriyle bi geliyor karşısında dün gece ceza kestikleri genç,

Hakim: Ulan sizin artisliğiniz kime lann ş.....

Neyse sonuç olarak, hakim 1 yıl görevden uzaklaştırma disiplin cezası vs veriyor,

İyi güzel de. Anlatılana göre herhangi bir dava açılmamış. Mahkeme yok.

Öyle kafasına göre bir hakim "al ulan 1 yıl uzaklaştırma" diyebilir mi?
    Hatta sen, sen..müdür....gelin yanıma diyebilir mi?

Ha bir de...25 yaşında hakim olunabiliyor mu yaw ????

Hukuk işlerinden anlayanlar varsa... merak etim doğrusu...

• quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

Bırakın geçsinler

Görevli olmadığı halde yetkisini kötüye kullanan bu tarz ş..... ler bi gün cezasını bi yerde çeker,

Örnek olay,

Bir zamanlar yaşadığım ile yeni hakim atanır, daha yaşı 25 falan, altında kaç model olduğunu bilmiyorum ama babasından yadigar Ford Tanus var,
    gece saat 1 civarı falan, arkadaşının evinden kendi evine gidiyor,

hakimin önünde polis aracı gidiyor ve ilerde kırmızı yanıyor, polis durmuyor geçiyor hakimde hemen ardından geçiyor,
    polis hemen dur diyor kenara çekiyor,

polisler hakimi tanımıyor, daha 25 yaşlarında altında tanus olan bi çocuk sanıyor,

Polis Delikanlı kırmızıda geçtin,
    Hakim Sizde geçtiniz
    Polis Ben polisim sen kimsin bana cevap veriyon,
    Hakim ben vatandaşım,
    Polis ben geçerim sen geçemezsin
    Hakim Şuan devriye geziyorsun bu durumda kırmızıda geçme hakkın yok, yetkilerinizi iyi öğrenin,
    Polis Çıkar lan ehliyeti ruhsatı
    Hakim Al.

Hakim cezayı alır evine gider, ertesi gün direkt il emniyet müdürüne bi telefon, sen ve şu iki polis hemen gelin,

Polisler müdürleriyle bi geliyor karşısında dün gece ceza kestikleri genç,

Hakim: Ulan sizin artisliğiniz kime lann ş.....

Neyse sonuç olarak, hakim 1 yıl görevden uzaklaştırma disiplin cezası vs veriyor,

İyi güzel de. Anlatılana göre herhangi bir dava açılmamış. Mahkeme yok.

Öyle kafasına göre bir hakim "al ulan 1 yıl uzaklaştırma" diyebilir mi?
    Hatta sen, sen..müdür....gelin yanıma diyebilir mi?

Ha bir de...25 yaşında hakim olunabiliyor mu yaw ????

Hukuk işlerinden anlayanlar varsa... merak etim doğrusu...

Nokmen, bu alıntı yaptığın vatandaş çok iyi sallamış. Yok koca il müdürüne gel lan demiş de yok kafasına göre 1 yıl uzaklaştırma vermiş falan. google da emniyet disiplin kurullarını bir araştırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonNn_ -- 8 Haziran 2015; 11:40:02 >

• Merhabalar Babamda bakan koruması ve malum araç da çakar lambalar siren falan var. Ama Bakınız bakanı almaya giderken bile aceles,i olsa bile açmaz o çakarları. Derki milleti neden rahatsız edeyim ki bende böyle düşünüyorum açıkcası. Artist çok memlekette
  • Polisin sireni çalmadığında yol vermem. Hatta bi kere ışıkta yanıma gelip 'neyine güveniyon laaa :))))' dedi, yol verdim.
    Bi baltaya sap olamayan adamları polis yapıyolar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.