Şimdi Ara

Polo 1.2 Tsi Comfortline & Golf 1.6 Trendline (ilanlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• yns1990 kullanıcısına yanıt
    Hocam normalde golfle poloyu kıyas bile etmem ama burda işin rengi biraz değişik.İki araçta dsg var ve 250 nm torka kadar dayanıyor, golfün tork yüksekliği sebebiyle şanzıman sorunu yaşama ihtimali yüksek birde aracın garantisi bitmiş.Ancak polonun garantisi devam ediyor ve araç 1.2 tsi tork daha düşük, şanzıman açısından faydalı bi durum.Bunları göz önünde bulundurması cebi açısından önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yns1990 kullanıcısına yanıt
    Hocam büyüklük sorun değilse yeni polo çok iyi fiyatta da biraz pazarlıkla süper araç olur 2014 dsg daha iyi yağı farklı başka revizyonlarda gidilmiş deniyor

• aynı aracın(golf)manueli var bende aracın mekaniğini emjektörlerini şanzımanını iyice kontrol edip sıkıntısız ise fiyatı fena değil alınabilir fiyat koymuş km normal 200bine kadar yolu var ben poloya da golfe de binmiş biri olarak aradaki sınıf farkını hissettim.tavsiyem golf olacaktır bence golf 6nın süspansiyonları efsanedir.

edit:gerci poloda cazipmiş neyse benimde kafam karıştı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacques1791 -- 29 Aralık 2014; 10:21:53 >
  • polonun fiyatı cazip fakat satıcısı ısrarla plakayı vermemek için çalışıyor gibi sürekli sonra arayın diyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

aynı aracın(golf)manueli var bende aracın mekaniğini emjektörlerini şanzımanını iyice kontrol edip sıkıntısız ise fiyatı fena değil alınabilir fiyat koymuş km normal 200bine kadar yolu var ben poloya da golfe de binmiş biri olarak aradaki sınıf farkını hissettim.tavsiyem golf olacaktır bence golf 6nın süspansiyonları efsanedir.

edit:gerci poloda cazipmiş neyse benimde kafam karıştı:)

Manuel golf den bahsedilseydi %99 herkes golf6 al derdi, ama
    garantisi bitmiş dsg hemde yüksek Tork ile, arıza potansiyelini düşünmek lazım.
    dsg sahipleri sıfır aracı ek garanti ile 4 yıl bitince hemen satlığa çıkarıyor.
    dsg masrafları da 7-8bin lira dan bahsediliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.