Şimdi Ara

POLO 1.4 VS Yeni SEAT 1.4 Elegance

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın Seat'ı test edeceğim. 1.4 Elegance (85hp) versiyonu almayı düşünüyorum. Tasarımı Polo'dan daha şık ama bu fiyatlara polo'da alabiliyorum. İkisi arasında öneriniz ne olurdu?

Bu araçta klima digital değil sanırım. digital kliması çok şık duruyor resimlerde

Şimdiden Teşekkürler.

• polo yakında kasa değiytirecek.ibiza ise güncel kasa ve gerek donanım gerekse işçilik yönünden polodan öndedir.
  • Kasa değiştirmesi yakın diye düşünüyordum ama bir bilgim yoktu. Güncel kasa ile devam etmek daha mantıklı sanırım. Üstelik çalışan indirimi ile 25.000 YTL gibi bir rakama Elegance İbiza alabileceğim. Henüz aracı görmedim ama şimdilik gayet makul gibi,
  • Açtıgım başlığı görmüşsünüzdür Yeni Ibiza ile ilgili. Görmediyseniz de bir bakın derim. Aracın iyi ve kötü yanlarını belirttim orda.
    Araçtan cok memnunum, 2750km'yi geçtim ve iyiki Seat almışım diyorum.
    Polo almayı bir anlık ben de düşünmüştüm ama bence yüzü bayaa bi eskidi ve yaza dogru da yeni kasa çıkar.
    Kesinlikle memnun kalacagınız bir araç YENİ IBIZA
    Elegance'larda baz modele ek olarak sürücü koltuğu yukseklik ayarı, virajlara duyarlı sis farları, 15"aleminyum jant var. Digital klima yok ne yazık ki. Olsaydı gerçekten güzel olurdu CD-MP Çalar ile arasındaki görüntü bütünlüğü açısından.

edit:http://forum.donanimhaber.com/m_26675274/tm.htm <<<< Açtıgım yeni ibiza konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 12 Aralık 2008; 17:20:01 >

• Çok detaylı bir inceleme yazısı olmuş teşekkür ederim. Benimle aynı fikirde insanlar bulmak güzel :) yarın test sürüşünden sonra netleşecek herşey,
  • 1.4 Elegance İbiza
  • Çok doğru bi seçm yapmışınız..
  • Polo görmekten sıkıldık caddelerde..Kesinlikle ibiza bence!! Üstelik tasarımı ciddi anlamda ÇOK GÜZEL!! Hayırlısı olsun inşaallah hakkınızda...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.