Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (394. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.881
Cevap
54
Favori
648.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baskı balata filtreler ve yağ ne kadar tutarsa iyidir kıymetli forum ahalisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aracım su eksik arızası verdi yetkili servise çektirdim (sürekli yetkilide bakım olur)
    Soğutma suyu devirdaim pompası arızalanmış . Aracımda 118500 km deydi trigeride değiştirin dedim yani
    Standart bakım ve mazot filtresi
    Devirdaim pompası
    Triger
    Bunların hepsine 3178 TL istediler bende onay verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portrey -- 22 Ocak 2020; 11:5:9 >
  • mrtcaan kullanıcısına yanıt
    Debriyaj seti Valeo alırsanız 600 filan tutar, 300-400 de işçilik alırlar 1000 lira deyin. Ben Valeo taktırdım 60 bin kilometre oldu sorun olmadı. Bakımlar da en son yağ ve fiktreler(mazot filtresi hariç) 400 tuttu, 50 lira da ustaya verdim.

• portrey P kullanıcısına yanıt
    Hocam selaminaleyküm benim polo 2013 bluemotionda samsunda arıza verdi motor suyu eksik diye hararet ışığı yandı 117000 km de. Fakat benim arabaya kontrolde yağ soğutucusu arızalı ondan dolayı su eksiltmiş dediler. Devir daim pompasına baktılar sağlam dediler. Acaba tekrar bir sorsam mı servise. Çünkü bu arabalarda belirli km lerde arızalar kronik oluyor. 2900 tl de bana verdiler.
  • vbteknik V kullanıcısına yanıt
    Bence başka bir yetkili serviste birdaha baktırın öylede binmeyin motora zarar verebilirsiniz .

• vbteknik V kullanıcısına yanıt
    2900 TL içinde neler var

• portrey P kullanıcısına yanıt
    yağ soğutucu, yağ kütüğü, motor yağı ve filtresi sadece 2900 tl dediler.
  • Merhaba, yağ ve su kontrolü için kaputu kaldırdığımda bir parçanın yağlı olduğunu fark ettim. Motorun üst kısmıyla ön cam arasında bulunan bu parça nedir, yağlı olması normal midir? Daha önceden de böyle miydi bilmiyorum hiç dikkatimi çekmedi ama üzerindeki yağ tozlu olmadığı için yeni olduğunu tahmin ediyorum. Fikri olan var mıdır, teşekkürler.

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R)

• Arkadaşlar malum araçlarımızın farları H4 ve iyi aydınlatmıyor sorum şu 2014 ve sonrası modellerdeki far bizim araçlara oluyor mu alıp direk takabilir miyiz var mı bilgisi olan

• Arabalarımız eskidi 10-12 sene önce aldığımızın haberini yaparken şimdilerde sürekli arızalarından bahsediyoruz. Yenileriz inşallah 9 yaşında benim kerata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blondboy -- 8 Şubat 2021; 12:59:2 >
  • Arkadaşlar merhaba, 2011 1.2 tdi trendline polo mun su eksiltmesi sonucu götürdüğüm usta devirdaim pompasında dedi sorunu şimdi ben almadan önce eski sahibi triger değişti demişti ama pek güvenemiyorum hepsini birden değiştirsem önereceğin iz bir marka var mı triger setin de ya da dikkat etmem gereken bir husus. Yakın zamanda değiştiren varsa fiyat aşağı yukarı nedir bilgi verebilir misiniz
  • en!gma kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda değiştirdim set olarak. 2.800 TL tuttu açıkçası. Bostancı Sanayide bir ustaya götürdüm İstanbul'da. Orjinal parçalar baya pahalı fatura da yüksek çıkıyor.
  • blondboy B kullanıcısına yanıt
    Orijinal parça mı kullanıldı hocam 2800 tl internetten baktım 1300 e falan setler var onlar orijinal değil o zaman
  • en!gma kullanıcısına yanıt
    Tamamı orjinal ithal parça kullanıldı. Şimdi bunun işçiliği de çok tutuyor tabi. Daha ucuza da yaptırılabilir ben çok araştırmadım açıkçası. Ama 500 tl kadar farkeder çok çok. Ben malzemeleri alıp götürmedim ustaya çünkü. Öyle yaparsan daha uyguna gelir.
  • Anladım hocam
    www.onlineyedekparca.com
    Volkswagen Polo 1.2 TDI Triger Seti Devirdaimli Bosch Marka Fiyatı
    https://www.onlineyedekparca.com/urun/volkswagen-polo-1-2-tdi-triger-seti-bosch-devirdaim-gk-marka

Bu ürün bosh orijinali nasıl ayırt edeceğiz orijinal yazdığımda nette boshlar çıkıyor

• sotr kullanıcısına yanıt

duruma bir yöntem buldunuz mu hocam

• arkadaşlar merhaba Volkswagen Polo BlueMotion 1.2 tdi peryodik bakımı için bostancı veya kartalda özel servis varmı bildiğiniz.

birde resimdeki parçanın tamiri için karşılaşanlar ne gibi bir durup yaptı veya tavsiye verecek varmı. selam ile

• janmayra kullanıcısına yanıt
    Ben periyodik bakımlarını Bostancı Sanayi de Honda Sevtaş Otoya yaptırıyorum. O bahsettiğiniz parçaları da sıfır gibi yaptılar. Neden Honda derseniz ustası tanıdık sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blondboy -- 14 Şubat 2021; 22:13:16 >
  • blondboy B kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptılar hocam boya mı? Bende de çatlaklar var o parçada
  • Aynen boya ve yapıştırıcı ile hallettiler. Benimki paramparça olmuştu neredeyse ama tertemiz olmuştu. Şuan yine çizikler mevcut. O parça bizim yollara fazla geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.