Şimdi Ara

POLO BlueMotion Sıfır veya 2. El Kararsızım :s (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cruze hb ye bir bakın daha sportif çizgilere sahip vede albesini daha fazla bir araç +c sınıfı olmasıda cabası ncap testindende 5 yıldız almış araç ömürlük valla
     POLO BlueMotion Sıfır veya 2. El Kararsızım :s

• corsa ile polo arasinda bende poloyu secerdim.corsa bi tik eskil gibi geliyor bana ya kasa degiştrmesi yada makyajlnmasi lazim.ama daracik bi b segmntinede 44 lira vermezdim ben.kuzenime 33 liraligini almistik.o parala astra h yada cruze bakilabilir.chevrolet zarar ettirir gibi düşünmeyin cruze suanki fiyatlara satilacak bi arac deil hem arac c ile d segmenti arasinda gibi duruyor rakipleri arasinda geri olsada bu fiyatlara göre cok iyi.alim satim icin deilde biraz uzun vadede aliyosaninz bi düşünün derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chevy Aveo 1.3 LT 32500e satiliyor üstelik Sifir, motoru da multijet 75 beygir ve kesinlikle 1.2 TDI olanlardan çok iyi, polonun bu motoru traktör gibi calisiyor ve 1.6 olanına gore cidden kotu formlardan arastirabilirsiniz.

• Polo da Donanim var ama ben yan ve perde hava yastigi olmayan araba almam. Opsiyon bile değil.

Fiesta için de titanium paket + x paket aliyorsun yine yan ve perde hava yastiklari yok.

Avrupa da girin vw'nin UK ya da DE sitesine görün espsiz ve güvenlik paketsiz araci var mi diye?

• Arkadaş polo bm sormuş burada yakıtı içen cruze tavsiye ediliyor, pek mantıklı olmaz bm de 4 lt tüketimi düşünüp 10 lt benzin tüketen bir cruze almak.
    Polo bm de, sis farı, hız sabiteyici, esp gibi donanımlarda bulunmakta, ben az kmli sıfırdan uygun ikinci el düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Arkadaş polo bm sormuş burada yakıtı içen cruze tavsiye ediliyor, pek mantıklı olmaz bm de 4 lt tüketimi düşünüp 10 lt benzin tüketen bir cruze almak.
    Polo bm de, sis farı, hız sabiteyici, esp gibi donanımlarda bulunmakta, ben az kmli sıfırdan uygun ikinci el düşünülebilir.

Hız sabitleyici var mı? direksiyon boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 8 Aralık 2013; 13:37:10 >
  • Evet hiz sabitleyici var

• quote:

Orijinalden alıntı: karatas21

Evet hiz sabitleyici var

Nerden kontrol ediliyor, direksiyonlarda kontrol tuşu göremiyorum.
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    evet hız sabitleyici direksiyon altındaki koldan kontrol ediliyor. yokuş kalkış desteği dahi bulunmakta araçta
  • Cruze

Polo blue moyşın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Polo da Donanim var ama ben yan ve perde hava yastigi olmayan araba almam. Opsiyon bile değil.

Fiesta için de titanium paket + x paket aliyorsun yine yan ve perde hava yastiklari yok.

Avrupa da girin vw'nin UK ya da DE sitesine görün espsiz ve güvenlik paketsiz araci var mi diye?

Fiesta'da baz donanımda dahi güvenlik paketi (son baktığımda 1500-1600 lira civarıydı) eklemesi ile 9 hava yastığı, esp falan eklenebiliyor.

Bu arada ben de alacak olsam b sınıfı araç için önce iyi bir güvenlik donanımı derim. O fiyata donanımlı bir fiesta daha mantıklı olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.