Şimdi Ara

polo comfortline 1.4 2001 selektör nasıl yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: webmaster015

quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tesseract

Selektor paketi var miydi aracta ?

nasıl anlamadım ?

Trolluyorlar soldaki sinyal kolunu kendine dogru cekip birakirdan selektor yapmis olursun eger yapmiyorsa ampulu patlaktir.

çok teşekkür ederim dediğin gibi konuyu trollediler :) şimdi tamircim aradı ve ampul bozukmuş ...

Sana bisey diyim mi ?
    " Bu kafayla seni beyoglunda öperler "
    adli sarkiyi sana armagan ediyorum

Ustad bi bilenle sanayiye gotur. Sanayici esnafi sellektorun ampulunun patlak oldugunu bilr anlayamayan biriyle karsilasirsa burasinda bu var surasinda su var diye itelemasyon yoluna gider

10 yıldır tanıdığım adam o tamirci üstelik komşumda oluyor 10 yıldır bir hatasını görmedim benden sadece parça masrafı alır...

fakat şunu belirtim tavrını biraz küstahca buldum bu forum bir yardımlaşma aracıdır trolleme ve maksatını aşan cevaplar ne insanlara nede bu foruma yakışıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhanCLK

Direksiyon arkasında sol'da kol var onu kendine çekk Çatt çattt yaptınmı ateş ede ede gidecen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tesseract

Selektor paketi var miydi aracta ?

nasıl anlamadım ?

Trolluyorlar soldaki sinyal kolunu kendine dogru cekip birakirdan selektor yapmis olursun eger yapmiyorsa ampulu patlaktir.

çok teşekkür ederim dediğin gibi konuyu trollediler :) şimdi tamircim aradı ve ampul bozukmuş ...

Sana bisey diyim mi ?
    " Bu kafayla seni beyoglunda öperler "
    adli sarkiyi sana armagan ediyorum

Ustad bi bilenle sanayiye gotur. Sanayici esnafi sellektorun ampulunun patlak oldugunu bilr anlayamayan biriyle karsilasirsa burasinda bu var surasinda su var diye itelemasyon yoluna gider

10 yıldır tanıdığım adam o tamirci üstelik komşumda oluyor 10 yıldır bir hatasını görmedim benden sadece parça masrafı alır...

fakat şunu belirtim tavrını biraz küstahca buldum bu forum bir yardımlaşma aracıdır trolleme ve maksatını aşan cevaplar ne insanlara nede bu foruma yakışıyor...

Aile dostu mu ?
    Abim su işiyle ugrasir , ayrica kalorifer , kombi, klima isitma sogutma vs. Öz amcam evindeki her turlu tamirat icin arar, musluk degis , conta degis vs. Tum su elektrik ya da diger arizalar icin arar bedava 1 kurus almadan yapariz. Neyse bigun misafirlige gittik evibe kombi dogalgaz taktirmis. Piskin piskin de anlatiyor.

Meselenin ozune gelecek olursak _ umarim hala iyi insanlar vardir_ sanayi ortaminda aile dostu felan zor. Sanayicinin sanayiciyi dolandirdigini gordum. Benim uyarim bu. Dikkat et

• gkhn2355 kullanıcısına yanıt
    Abi niye zorluyorsinki çek kolu kendine olsun bitsin. Olmuyorsa diğer arkadaşların dediği gibi opsiyonlu olabilir selektör.

• webmaster015 kullanıcısına yanıt
    Sigortası ayrı mıydı hatırlamıyorum ama iki ampülün patlak olması ihtimalinden önce sigortasını kontrol etmek gerekir bence. Benim de vardı aynı arabadan 6-7 yıl öce PDF formatında kullanma klavuzu var. Eğer klavuz yoksa sizde özelden mail adresinizi gönderirseniz internetim hızlı olduğunda gönderirim size.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herseyden once gosterge panelinde uzunlarin gosterge lambasi yanip sonmuyor mu ? Mavi lamba ?..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.