Şimdi Ara

### POLO GTİ 6R ANA BAŞLIĞI ### (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.286
Cevap
19
Favori
227.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam cam motorundan değil maalesef bende de vardı bu ses. Kronik sanırım. kapıyı örtünce içerden tırrt diye bir titreme sesi geliyordu meğerse kablo titriyormuş iki kapıyı da izole ettiler çözüldü.

Bir de benimki coupe olduğu için kapılar daha büyük onun da etkisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozkurt800 -- 19 Mayıs 2011; 13:52:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

hocam cam motorundan değil maalesef bende de vardı bu ses. Kronik sanırım. kapıyı örtünce içerden tırrt diye bir titreme sesi geliyordu meğerse kablo titriyormuş iki kapıyı da izole ettiler çözüldü.

Bir de benimki coupe olduğu için kapılar daha büyük onun da etkisi var.

Benim aracım da coupe.Ancak bahsettiğimiz sıkıntılar farklı.Ben camı aşağı indirirken bir ses yapıyordu.Bunu da cam motoru ayarını yaparak düzelttiler.Aynı sıkıntı olsa çözümleri de aynı olurdu sanırım
  • anladım.

olabilir. ama sanırım arkadaşın sorunu benimki ile aynı imiş anladığım kadarıyla. onu da hemen hallediyorlar çok basit birşey.

sizde ne araç var?
  • quote:

anladım.

olabilir. ama sanırım arkadaşın sorunu benimki ile aynı imiş anladığım kadarıyla. onu da hemen hallediyorlar çok basit birşey.

sizde ne araç var?

Polo 6R Gti
  • GTI 'ı Scirocco 160 dsg ile karşılaştırdım :

bugün çok merak ettiğim polo gti i kullanma imkânım oldu. Araba rodajda ve emanet olduğu için sakin gitmeye çalışsam da araba pek sakin değildi
    rocco ile temelde ayni motor şanzıman olmasına rağmen aradaki fark 20 hp den fazla gibi hissettirdi kendini. gaza hafif dokunmaya çalışsam da uzayıp gidiyor araba, Alt devirlerde inanılmaz bir canlılık var, üst devirleri düşünemiyorum.
    Araç roccoya göre daha sesli gibi geldi, biraz daha safkan modda.
    Direksiyon tepkileri iyi ancak direksiyon daha sert ve biraz sürücünün sıkı tutmasıni gerektiren cinsten, hafif kasa güçlü motor, küçük boyutlar da sebep olabilir buna. Sağa sola kaçmaya meğilli sanki. Bir de direksiyon gürültülü çalışıyor, elektrik desteği sanirim bu sesin
    sebebi.
    Süspansiyon sert ama başarılı, bazı bozukluklar daha fazla hissediliyor zaman zaman.
    Koltuklar rocco kadar konforlu degil gibi, vites kolu daha aşağıda, emniyet kemerinin takıldığı yer daha aşağıda, kol dayama daha basit görünmesi segmentin bir altta yer aldığını hatırlatıyor.
    Sonuç olarak fiyatına göre sıkı bir makine, gidiş olarak şakaya gelmez diyorum :)

• benim bu günlerde şöyle bi problemim var dert etmeye degermi bilmiyorum ama siz böyle birşeyle karşilaşiyormusunuz ? araci çaliştirip 1 vitesten 2. gecerken gırrrııttrrt diye bi ses geliyor(1 yada 2 sn süre) 10 15 gibiyken duyuluyo geçiş işlemi esnasinda geliyor
    sanirsiniz torpido gözünde bişey var hizlaninca o yuvarlaniyorda ses yapiyor bunun gibi acaba dsg sanzmandan mi gelir sizin böyle bi ses dikkatinizi çektimi yada kayde almalimiyim bunun dişinda vites geçişlerinden nebi ses nebi seda
    vw polo gti 180 ps aracacim 890 km de 1 ay oldu alalı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 19 Mayıs 2011; 17:04:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

benim bu günlerde şöyle bi problemim var dert etmeye degermi bilmiyorum ama siz böyle birşeyle karşilaşiyormusunuz ? araci çaliştirip 1 vitesten 2. gecerken gırrrııttrrt diye bi ses geliyor(1 yada 2 sn süre) 10 15 gibiyken duyuluyo geçiş işlemi esnasinda geliyor
    sanirsiniz torpido gözünde bişey var hizlaninca o yuvarlaniyorda ses yapiyor bunun gibi acaba dsg sanzmandan mi gelir sizin böyle bi ses dikkatinizi çektimi yada kayde almalimiyim bunun dişinda vites geçişlerinden nebi ses nebi seda
    vw polo gti 180 ps aracacim 890 km de 1 ay oldu alalı ..

Valla aynı ses mi bilmiyorum ama o araba ilk kalktıktan sonra 20km gibi bir hızdan sonra aynı kapıların belli hızda kilitlenmesi gibi bir ses. eğer bu ses ise aynısı bende de var göğüsün altından geliyor gibi.

Zaten dikkat edersen sistematik bir ses ilk kalkışta her seferinde var. 1 sefer oluyor merak etme bende de var.

• hocam o sesin vitesle ilgisi yok merak etme otomatik kilitleme ozelligi var 15km yi gecince onun sesi o.servisde ben aktiflestirdim o ozelligi hatta dikkat et o sese 15km yi gecince cikiyor icin rahat olsun yani.
  • evet aynen öyle.
  • Ewt bende dikkat ettim.. İlk kalkışta o ses geliyor..Demekki normal.Sorun yok.

İç aydınlatma orjinalde sarı ampülle takılıyor sanırsam.Mehmetandz arkadaştaki gibi beyaz olması gerek değil mi..Kadranla uyumlu olması gerekirken..

Bizim xenonlar da bembeyaz ama sisler sarı..bunları da beyaza çevirmek gerekli bence.
  • Güncel satış fiyatı hakkında bilgileriniz var mı? İstanbulda, hangi bayii ve servis tavsiyelerinize şayandır?
    Büyük ihtimalle, test drive olanağı yoktur diye düşünüyorum. Aynı motor ve şanzımana sahip Seat ya da Skodayı kullansam, izlenimler (performans olarak) Polo ile eşitmidir? Yoksa, süspansiyon vs değişikmidir?
  • Skoda ve seat ın malzeme kalitesi polo gti ın yanında tofaş gibi kalıyor. süspansiyon polo gti a sert diyoruz ama diğerleri bizimkilerin yanında at arabası gibi kalıyor. ben test etmedim ama bütün dergiler bunu söylüyor. gti günlük kullanımda çok daha rahat. performansı da diğerlerinen saliselerle ilerde.

vw habire zam yapıyor sanırım 1000tl artmış fiyatlar. tabii bulursan onu da. uyanık satış politikası + Bulunmaz hint kumaşıymış gibi davranmak = doğuş.
  • Yanıt için teşekkürler... Aynen dediğiniz gibi, VW grubunun değişken fiyatları ve sipariş bekleme süreleri nedeniyle " senenin modeli, 2. el bulsam da, hemen alsam" diye düşünüyorum. Hiçbir bayii ile görüşmedim, en azından web sitelerinde verdikleri 44200Tl fiyatın güncel olmadığından adım gibi eminim.
    Hoş, ikinci seçeneğim Astra (1.4T 140hp) içinde aynı durum söz konusu.
  • 44200tl mi?

hocam o fiyata bulursan söle hemen bir tane daha alayım ben

50 den aşağı bulman imkansız artık. hint kumaşı oldu bir kere
  • Böbrek taşı kaldı mı?

ben ne kadar varsa döktüm
  • quote:

44200tl mi?

hocam o fiyata bulursan söle hemen bir tane daha alayım ben

50 den aşağı bulman imkansız artık. hint kumaşı oldu bir kere

43900 44200 gibi fiyatlar donanim secekleri daha geri olan ve hiç bi zamn satişa sunulmayan model için ..

şuan için bailerden fiyat istediginizde ne fiyat veriyorlar yada ne zamana gün veriyolar ?
  • Yanılmıyorsam doğuşun elinde dolu araçlar var, 49-51 arası fiyat vermişlerdi. Opsiyonsuz sipariş etmek istersen de 4-5 ay bekletiyorlar, o zaman da fiyatın ne olacağı belli değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: snndnmz

Arkadaşlar bende yeni bir araba almayı düşünüyorum ilk başta golf 1.6 tdi ve leon 1.6 tdi arasında kalmıştım ama bu arabayı görünce aklımı çelmeye başladı koltukları ve yakıtı konusunda biraz çekinceliyim. Bunların koltğu çok dandik duruyo acaba başka bir koltuk seçeneği var mı bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Bi de yakıtı sitesinde şehir içi 7.5 lt yazıyo eğer böyleyse normal ama normalde 10 lt civarındaysa benim için kötü olur. Kullanan bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

koltuklari hiçte sizin dediginiz gibi dandik degil farklı koltuk secenegi yok ilk gti den esinlenilerek desenler secilmiş kumaş koltuk olarak bence süper yanlardan yolcuyu kavrayan çıkıntılarda var kesinlikle süper ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 20 Mayıs 2011; 13:27:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omerf

hocam o sesin vitesle ilgisi yok merak etme otomatik kilitleme ozelligi var 15km yi gecince onun sesi o.servisde ben aktiflestirdim o ozelligi hatta dikkat et o sese 15km yi gecince cikiyor icin rahat olsun yani.

otomatik kilitleme derken ..? kapilarin kilitlenmesinimi diyorsunuz yoksa diferansiyel kilitinden mi bahsediyorsunuzz ..

ist nerde oturuyorsunuz bi görüşsek tanişsak mümkünmüdür ? .. kendi arabamdan başka trafikte GTİ görmedim düz pololara bakinip duruyom .. sizinki 2 kapili modeli
    ben beylikdüzü mevkindeyim
    teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 20 Mayıs 2011; 13:26:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

quote:

Orijinalden alıntı: omerf

hocam o sesin vitesle ilgisi yok merak etme otomatik kilitleme ozelligi var 15km yi gecince onun sesi o.servisde ben aktiflestirdim o ozelligi hatta dikkat et o sese 15km yi gecince cikiyor icin rahat olsun yani.

otomatik kilitleme derken ..? kapilarin kilitlenmesinimi diyorsunuz yoksa diferansiyel kilitinden mi bahsediyorsunuzz ..

ist nerde oturuyorsunuz bi görüşsek tanişsak mümkünmüdür ? .. kendi arabamdan başka trafikte GTİ görmedim düz pololara bakinip duruyom .. sizinki 2 kapili modeli
    ben beylikdüzü mevkindeyim
    teşekkürler .

yok hocam kapıların kilitlenmesiyle ilgili bir durum o.Ben geçen gün servise gidip aktif ettirdim o özelliği 15km yi geçince kapılarım otomatik kilitleniyor,içeriden kapı kolur çekilir veya anahtar kontakdan cıkarsa kapılar otomatik açılıyor.Sizin aracınızda aktif değil kapı kilitleme olayı o sesde ondan yapıyor eminim.

Ben küçükcekmecedeyim hocam benim arac 4 kapılı buyrun görüşelim tabiki.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.