Şimdi Ara

POLO GTI-C4-ASTRA-FABIA RS?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çevrende veya yolda polo'nun gt olduğunu anlayacak çok az insan olur, yoksa sokaktaki park halindeki polo'dan hiç farkın olmayacak. Keza Fabia içinde geçerli. Astra bir üst sınıf ve yeni bir model, performans olarak diğerlerinin gerisinde, kalan her durumda Astra GTC

POLO GTI-C4-ASTRA-FABIA RS??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 30 Haziran 2012; 14:08:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Çevrende veya yolda polo'nun gt olduğunu anlayacak çok az insan olur, yoksa sokaktaki park halindeki polo'dan hiç farkın olmayacak. Keza Fabia içinde geçerli. Astra bir üst sınıf ve yeni bir model, performans olarak diğerlerinin gerisinde, kalan her durumda Astra GTC

Aslinda gt oldugunu anlamamalari bazen iyi olabilir :) yandan gelen hava yapmak icin yerim ben bunu derken bi anda soka girebilir :) bu avutmadan sonra bisey demeliyim ki bi gtc inanilmaz bir arac goruntu olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrtt

quote:

Orijinalden alıntı: omerf

Polo GTİ'ın yağ yakma olayını çözdüler artık servislerdede halloluyor eski araçların sorunları.

Polo gti sahibide oldum astra J sahibide oldum şuan golf kullanıyorum.

Biraz hızlı bişeyler olsun diyorsan polo gti al derim yoksa daha sakin olabilir diyorsan astra j flexride opsiyonuyla harika olur.

Fabia'yı ve c4'ü ben tercih etmezdim.Polo ve astra varken.

Tesekkur ederim yorum icin. Peki suan golf kullaniyorum demissiniz. Bu 3 araci degerlendirirsek hangisi daha zevk veren ve bana uygun bir arac olur sizce?

Polo gti ciddi anlamda hızlı bir araç her kullanışınızda zevk alırsınız.Yakıtı ise gerçekten 180 beygirlik bir araca göre çok az fabrika verileri rahatlıkla tutuyor.Sürüşü oldukça zevkli ve eğlenceli.

Astra'nın sürüş pozisyonu daha güzel daha alçakdasınız daha spor bir araba gibi.Ayrıca yol tutuşu polo gti'dan önde.Sürüşü hatta daha zevkli bile diyebilirim.Flexride opsiyonuda alırsanız harika olucaktır.

Golf daha farklı bir araç astra kadar yol tutmuyor fakat daha konforlu benim için önemli bir özellik olan iç mekandan gelen saçma sapan trim sesleri yok.Malesef bugune kadar sahip olduğum araçların hepsinde vardı.

Golf'ün esprisi bir konuda en iyi olması değil zaten çoğu konuda her kullanıcıyı tatmin edebilcek şeyler verebilmesi.

Benim nacizane tavsiyem söylediğin araçlar arasında polo gti veya astra arasında tercih yapman olur bütçe elveriyorsa.

Daha fazla hız istiyorsan polo gti yoksa astra.

• quote:

quote:

quote:

Polo GTİ'ın yağ yakma olayını çözdüler artık servislerdede halloluyor eski araçların sorunları.

Polo gti sahibide oldum astra J sahibide oldum şuan golf kullanıyorum.

Biraz hızlı bişeyler olsun diyorsan polo gti al derim yoksa daha sakin olabilir diyorsan astra j flexride opsiyonuyla harika olur.

Fabia'yı ve c4'ü ben tercih etmezdim.Polo ve astra varken.

Tesekkur ederim yorum icin. Peki suan golf kullaniyorum demissiniz. Bu 3 araci degerlendirirsek hangisi daha zevk veren ve bana uygun bir arac olur sizce?

Polo gti ciddi anlamda hızlı bir araç her kullanışınızda zevk alırsınız.Yakıtı ise gerçekten 180 beygirlik bir araca göre çok az fabrika verileri rahatlıkla tutuyor.Sürüşü oldukça zevkli ve eğlenceli.

Astra'nın sürüş pozisyonu daha güzel daha alçakdasınız daha spor bir araba gibi.Ayrıca yol tutuşu polo gti'dan önde.Sürüşü hatta daha zevkli bile diyebilirim.Flexride opsiyonuda alırsanız harika olucaktır.

Golf daha farklı bir araç astra kadar yol tutmuyor fakat daha konforlu benim için önemli bir özellik olan iç mekandan gelen saçma sapan trim sesleri yok.Malesef bugune kadar sahip olduğum araçların hepsinde vardı.

Golf'ün esprisi bir konuda en iyi olması değil zaten çoğu konuda her kullanıcıyı tatmin edebilcek şeyler verebilmesi.

Benim nacizane tavsiyem söylediğin araçlar arasında polo gti veya astra arasında tercih yapman olur bütçe elveriyorsa.

Daha fazla hız istiyorsan polo gti yoksa astra.

Butceyi arttira arttira ancak bu seviyeye cikarttirabildim aileme. Polo gti a yetiyor full olarak astranin 140ligina da yetiyor ayni sekilde..

• polo'da yol bilgisayarı opsiyonel donanım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut111907

polo'da yol bilgisayarı opsiyonel donanım mı?

Evet yani oyle gorunuyor

• quote:

quote:

Evet yani oyle gorunuyor

standart polo falan olmasın o? çünkü led güzdüz farı da var tüm gti'lerde, onun gibi olabilir. opsiyonel görünümlü standart donanım.
  • quote:

quote:

quote:

Evet yani oyle gorunuyor

standart polo falan olmasın o? çünkü led güzdüz farı da var tüm gti'lerde, onun gibi olabilir. opsiyonel görünümlü standart donanım.

Valla ben aynen sitesinden aldigim sekilde yazdim buraya onun disinda bilmiyorum acikcasi. Siteye gore opsiyonel

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet yani oyle gorunuyor

Valla ben aynen sitesinden aldigim sekilde yazdim buraya onun disinda bilmiyorum acikcasi. Siteye gore opsiyonel

doğrudur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.