evet kronik olarak böyle bir sıkıntısı var fakat serviste yapılan ufak bir müdaheleyle, (yazılım güncellemesi olabilir) bu sorun halloluyor diye duydum.
Üstad, şu servisin ardresini vresene bir zahmet.
Sadece bu değil. Mıknatıs gibi çekiyorum bu tipleri. Ki gerçek hayatta en son karşılaşmak isteyecekleri kişilerden biriyim kesinlikle.
Sevabına toplu servis yaptırayım bunlara. Kamu hizmeti !!!
benim konuyla ilgili bir bilgim yok, yalnızca böyle duydum. doğrudur yanlıştır bilemem
quote:
Orijinalden alıntı: powermoon
quote:
Orijinalden alıntı: melikulupinar
quote:
Orijinalden alıntı: powermoon
evet kronik olarak böyle bir sıkıntısı var fakat serviste yapılan ufak bir müdaheleyle, (yazılım güncellemesi olabilir) bu sorun halloluyor diye duydum.
Üstad, şu servisin ardresini vresene bir zahmet.
Sadece bu değil. Mıknatıs gibi çekiyorum bu tipleri. Ki gerçek hayatta en son karşılaşmak isteyecekleri kişilerden biriyim kesinlikle.
Sevabına toplu servis yaptırayım bunlara. Kamu hizmeti !!!
benim konuyla ilgili bir bilgim yok, yalnızca böyle duydum. doğrudur yanlıştır bilemem
Üstadım konu kaymış.
Ben de levrek vakamızdan bahsettiğinizi düşünmüştüm. İyi söz sanatı olmuş. İki duruma da harika gidiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: worklord_34
quote:
Orijinalden alıntı: melikulupinar
quote:
Orijinalden alıntı: NEYZEN61
şu güzelim şehir böyle şeylerle anılıyor ya deli oluyorum
Haklısınız !!!
Levreğimiz melikulupinar isminden benim melike olduğumu çıkardığı gibi profilimden de Trabzon'da olduğumu anlamasını sağlayan süper ötesi zekasını ortaya sermiş.
"Dervişin fikri neyse, zikri odur!!!" demiş atalarımız.
Levrek vakasının bahsettiğine göre fikri gayet açık. Benim burada olmama rağmen adını bile anmadığım yeri de çok iyi biliyor anlaşılan.
Tabi herkes kendi kalitesine göre yaşar, kalitesine göre yerlere takılır, kalitesine göre insanlarla beraber olur. Burada sayın levrek vakasının kalitesi hakkındaki ipuçları gayet açık !
Ne yapalım, Allah yaratmış, yine de hor görmeyelim. Yani seviyeli insanlarla medeni lişikiler kuramayabilir her insan !!!
Bir de bunu sağa sola bulaştırmasa takdir bile edebilirdik.
senin gibi odun parcasina cevap bile yazmiyacam bu saatten sonra oke gerek yok kalitesiz haysiyetsiz kalitesiz bir adi adamsin bos oldugun cok belli bos seylerin pesinde kosmaya devam et sen
Aman ne üzüldüm, ne üzüldüm !!!
Çok özür dilerim, cevap mı veriyordunuz. Ben de köylere gidince evlerden-bahçelerden şiddetle yükselen seslere benzetmiştim. Yanılmışım.
İyi oldu bu. Zaten bizim apartmanda beslemek yasak. Yoksa nereye koyardım sana cevap yetiştirecek yardımcımı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme