Şimdi Ara

polo lastik seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2005 1.4 75hp polo aldım. aracın orjinalinde 185/60 r14 vardı ben araca 185/60 r15 takmak istiyorum. Bu ölçüler depo kapağında yazan ölçülerden farklı araç 15 inç için 195/55 yada 195/50 takabilirsin yazıyo. 185/60 bana sıkıntı çıkarırmı acaba?

• Hocam büyütmeye gerek yok. Aracın gücü belli sonuçta 75 Bg. Bir de tekerleri büyütüp ağırlaştırırsanız iyice yormaya başlar.
    Başka araç 15 için 195 diyebilir ancak Polo için uygun olmayabilir bu. 185/60 r14 te kalmaya devam edebilirsiniz. r14 jantlarınız nedir?
  • r14 alaşımlı orjinal jantlar. ustamda r15 polodan çıkma orjinal sıfır alaşımlı jant vardı bende hiç araştırmadan aldım. eski jantlarım duruyor usta ille 185/60 takalım abi güzel olur dedi bende tak ozaman dedim mühendislik olarak %4,4 fark çıkıyor çok sorun olurmu acaba
  • açıkçası biraz moralim bozuldu :(
  • Hocam aslında çok sorun olmaz da, ben orijinalciyim biraz. Eski jantlarınızı takmayı hiç düşünmüyorsanız bi resmini atar mısınız? Talip olabilirim sanki.
  • valla hocam şuanda işteyim çıkan jantlarda kış lastiği var attım bodruma duruyor kışın lastiği sökmeden takarım diye düşündüm. kafam iyice karşık moralim bozuk napçam bilmiyorum lastiği aldığım yere değiştirsem kabul edermi acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.