Şimdi Ara

polodan anlayan içeriii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar 18,500 tl butcem var 2004 model dusuk km lı polo bakıyorum pıyasa bıraz pahalı suan 22-23 ısteyen var anlayan arkadaslar ne dıyorsunuz sızce temız 2004 model poloya en fazla nekadar vermelıyım ?

• 22 23 mü ohaa
  • 18.500tl bütçenizle polo bakmayın,yerli otoya yönelin renault,fiat yerlilerine bakın hem model yüksek olur,hem parçası ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

22 23 mü ohaa

o zaman benim 2009 model polom 28bin katılıyorum gerçekten OHARA!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhan1923

18.500tl bütçenizle polo bakmayın,yerli otoya yönelin renault,fiat yerlilerine bakın hem model yüksek olur,hem parçası ucuz

yerlı araba altımda 8 yıldır:) volkswagen poloya cok fena taktım fakat dedıgım gıbı adam 1,4 basıclıne polosunda abs bıle yok 22 ıstıyor komedı tabı satamaz. acelem yok acıkcası temızını dusurene kadar bekleyecegım. kafamda fıesta corsa yada polo var hangısı temız duserse fakat dedıgım gıbı polo öncelık. anlayan arkadaslardan yorumlar beklıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmylcn

quote:

18.500tl bütçenizle polo bakmayın,yerli otoya yönelin renault,fiat yerlilerine bakın hem model yüksek olur,hem parçası ucuz

yerlı araba altımda 8 yıldır:) volkswagen poloya cok fena taktım fakat dedıgım gıbı adam 1,4 basıclıne polosunda abs bıle yok 22 ıstıyor komedı tabı satamaz. acelem yok acıkcası temızını dusurene kadar bekleyecegım. kafamda fıesta corsa yada polo var hangısı temız duserse fakat dedıgım gıbı polo öncelık. anlayan arkadaslardan yorumlar beklıyorum

O zaman kolay gelsin,Piyasanın durumu belli para --PUL-- oldu.İlla polo düşünüyorsanız 2000-2002 model 1.6 dürbün göğüs öneririm
    bilgi vermek açısından TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhan1923 -- 9 Ağustos 2012; 2:25:07 >

• quote:

quote:

quote:

O zaman kolay gelsin,Piyasanın durumu belli para --PUL-- oldu.İlla polo düşünüyorsanız 2000-2002 model 1.6 dürbün göğüs öneririm

artık temız hangısı duserse, 2003-2004 polo arastırmaya devam bu arada butce cıkar 19-20 ye dogru. ılgınız ıcın tesk ederım

• quote:

özel mesajlarınızı kontrol ediniz...
  • 2002 9N kasa Polom vardı Güzel araçtı donanım zenginiydi. Tutulmayan bir modeldi fakat ben beğenmiştim. 4parça boya vardı 15.750 16.000 gibi bir piyasası var 2004 'ü ise 17-17.500 felandır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.