Şimdi Ara

Polonya/Varşova'da Üniversite Okuyorum Soruları Alıyorum Ve Yardımcı Oluyorum(GUNCELLENDI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
4
Favori
15.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende hazırlığı burada okuyup lisansa yurtdışında devam etmek istiyorum.Elimde Almanya ve İtalya gibi seçeneklerde var?Fakat Polonya da kafama takılıyor ara sıra.Sizce en iyi seçim hangisi olur?Burs,yaşam koşulları,giderler bakımından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armadillo dalagı kullanıcısına yanıt
    kardeşim almanya italya şansın varsa oraları dene ha yapamam dersen polonya olabilir burs alamazsın burada sadece bölüme başlayınca türkiye devleti kyk veriyor aylıkda yurtta kalırsan 1200-1500tl giderin olur diye tahmin ediyorum.ortalama okullar 1250-4000euro arasında imkanlara gelince bir almanya italya gibi değildir ama olanakları var.
  • Hocam Polonya'da en ucuz hangi şehirde hangi okulu okurum para pek yok ama çok istiyorum yurdışı eğitimi

• kardeşim bölümlere göre değişir ucuz okullar var.
  • Orda yüksek lisans yapmak pahalı mı ve mantıklı mı hocam?

• 3000-4000euro arası fiyatlar mantıklı derken kaliteli eğitim bazı okullar derecede.
  • hello002 kullanıcısına yanıt
    Yani hocam siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler üzerine yüksek lisans yapmak için faydalı mı mesela?

Bu alanda dünya çapında okullar var mı? Türkiye'de bir itibari var mı bu okulların?

Ve de giriş şartları nelerdir ielts toefl vs gerekli mi?

Lisans ortalamam kaç olması lazım?

Aylık giderlerim ne olur?

• kardeşim yüksek lisans hakkında bir bilgim yok fazla ama bildigim kadarıyla o yazdıgın ingilizce sınavlardan biri olması lazım dünya çapındada okullar var.
    Peki hocam aylık giderlerim ne kadar olur yurt yeme içme gezme tozma ne kadara patlar bana?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1000-1200yurtta kalırsan yeter bence.
    Tamam hocam son bir soru yüksek lisans yaparken bir işte çalışma şansım var mı acaba?

Yüksek Lisans yapma hakkında bilgim yok dedin ama bu geneldir heralde yani öğrenciler için çalışma şartları standarttır? Yabancı öğrencilerin okurken çalışabilirler mi?

• oturum kartı aldıktan sonra çalışabilirsin ama iş bulmak sıkıntı lehçe bilmen gerek iş için genel anlamda.
    Anladım hocam sağolasın

• Merhaba ben önümüzdeki yıl Varşova'da okumak istiyorum. Varşova Üniversitesi veya SWPS ' de okuyacağım. Hangisini önenirsiniz? Bir de başvurduktan sonra cevap geliyor mu üniversitelerden? Vizeyi nasıl alıyoruz?

Sanırım kayıt ücretini önceden ödememiz gerekiyor, ama ben taksitle ödemek istesem nasıl olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaReina33 -- 26 Nisan 2017; 7:44:15 >
  • LaReina33 L kullanıcısına yanıt
    kardeşim varşova daha iyidir swps den evet başvurucaksın evraklarınla hazırlıkmı okuycaksın öncelikle bölümmü? herşey onaylandıktan sonra kayıt ücretini gönderebilirsin o para işini okulla konuşmak lazım bazı okullarda hallediliyor die biliyorum kesinleşitririsen konusurz.
  • Arkadaşlar yeni sömestr gelecek arkadaşların dikkatine kayıtlar yavaş yavaş başladı geç kalmayınız...
  • Hocam orada okusam değer mi?
    Tek kişilik yurtta kalmak istiyorum?Toplam aylık giderim ne kadar olur?
    Endüstri müh bil müh ve mimarlık 3'ünden birini düşünüyorum ne kadardır yıllık?
    İngilizce hazırlık ücreti var mı varsa ne kadar?
    Ben okurken lehçe kursuna da gideceğim kurs fiyatları ne kadar yıllık aylık kursla ve tek kişilik odayla giderim ne olur?
    Bitirince orada kesin iş bulabilir miyim?
  • degermi degmezmi bilmem ama avrupaya acilman icin ilk adim olabilir senin icin tek kisilik odalar 900den basliyor.okul fiyatlar 3000eurodan basliyor inglizcede ayni fiyatlar lehce kurslari ucuz is bulmada sana kalmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: hello002

degermi degmezmi bilmem ama avrupaya acilman icin ilk adim olabilir senin icin tek kisilik odalar 900den basliyor.okul fiyatlar 3000eurodan basliyor inglizcede ayni fiyatlar lehce kurslari ucuz is bulmada sana kalmis

Fiyatlar ne kadar kursların bide sizi kim getirdi oraya ilk danışman şirketi felansa link verir misiniz?
  • kendim geldim yogun istek ve herkesin sirketlerden sikayetci olmasi nedeniyle danisman gibi calismaya karar verdim ogrenci getiriom kardesim ne fiyatlari?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.